Arkisto

Lapsen ja nuoren oikeudet digitaalisissa ympäristöissä

27. marraskuun 2023

Lapsen ja nuoren oikeudet digitaalisissa ympäristöissä -materiaali on julkaistu

Nuorisotyöntekijöille suunnattu materiaali, ”lapsen ja nuoren oikeudet digitaalisissa ympäristöissä”, on julkaistu. Materiaali korostaa, kuinka tärkeää on, että nuorisotyöntekijät tunnistavat ja ymmärtävät lasten ja nuorten oikeudet sekä mahdollisuudet digitaalisissa ympäristöissä.

 

Uutinen: Materiaali lapsen ja nuoren oikeuksista digitaalisissa ympäristöissä on nyt julkaistu

Huoneentaulu: Lapsen ja nuoren digitaaliset oikeudet

Materiaalin huoneentaulu sisältää ohjeita, joiden avulla nuorisotyöntekijät voivat tukea lasten ja nuorten oikeuksia digiympäristöissä.

Huoneentaulu: Lapsen ja nuoren oikeudet digitaalisissa ympäristöissä

Vinkkejä toimintaan: Lasten ja nuorten oikeudet digitaalisissa ympäristöissä

Koostimme nuorisotyöntekijöille suunnatun materiaalin Lapsen ja nuoren oikeudet digitaalisissa ympäristöissä pohjalta vinkkilistan. Listassa annamme vinkkejä, miten julkaisun kymmenen kohtaa lasten ja nuorten oikeuksista digitaalisissa ympäristöissä voidaan ottaa konkreettisesti huomioon nuorisotoiminnassa.

Vinkkilista: Vinkkejä toimintaan: Lapsen ja nuoren oikeudet digitaalisissa ympäristöissä

Somekuvat huoneentaulusta

Instagram-postaukset on suunniteltu levittämään tietoisuutta ja käynnistämään keskustelua aiheesta laajemmin. Ne sisältävät helposti ymmärrettävää ja jaettavaa sisältöä. Postaukset tarjoavat konkreettista tietoa siitä, kuinka digitaalisia oikeuksia ja mahdollisuuksia voidaan tukea ja edistää.

Karusellin kuvapankki
Katso kaikki uutiset