Värikäs seinämaalaus, jossa kaksi kättä.

Arkisto

Muutoksia digitaalisen nuorisotyön valtionavustushakuun

13. syyskuun 2019

Onko organisaationne saanut valtionavustusta digitaaliseen nuorisotyöhön vuodelle 2019? Tai suunnitelmissanne on kenties käynnistää uusi digitaalisen nuorisotyön kehittämishanke?

Opetus- ja kulttuuriministeriö ei tule avaamaan tänä syksynä erillistä hakua digitaalisen nuorisotyön hankkeille, vaan avustusta haetaan nuorisoalan alueelliseen ja paikalliseen sekä valtakunnalliseen toimintaan suunnatuista kehittämisavustuksista. Avustusta voi hakea jatkossa ympärivuotisesti.

Diginuorisotyön alueelliseen ja paikalliseen kehittämiseen suunnattuja avustuksia haetaan aluehallintoviraston sähköisessä asiointipalvelussa. Katso hakuilmoitus ja tarkemmat hakuohjeet aluehallintoviraston sivuilta. Avustushakemus tulee jättää viimeistään 15.11.2019, jotta se voidaan käsitellä ja ratkaista vuoden 2019 loppuun mennessä.

Valtakunnallisiin diginuorisotyön kehittämishankkeisiin voi hakea avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Lisätietoja OKM:n avustusten hakuajoista ja ministeriön vastuuhenkilöistä löytyy osoitteesta https://minedu.fi/hakuaikoja.

Kehittämishankeavustushakujen hakuilmoitukset päivitetään aina vuoden vaihteessa.

Verke tarjoaa edelleen digitaalisen nuorisotyön avustushakemusten sisältöön liittyvää tukea ja neuvontaa. Hankehakuun liittyvissä yleisissä asioissa hakijan tulee olla yhteydessä oman alueen aluehallintovirastoon tai ministeriöön.

Hakemuksen sisältöihin liittyen ole yhteydessä:
Heikki Lauha, heikki@verke.org, p. 040 336 1856

Katso kaikki uutiset