Käsiä ympyrän muodossa ja piirrettyjä puhekuplia ja kuvioita.

Arkisto

Haemme Verkeen korkeakouluharjoittelijaa keväälle 2019

21. marraskuun 2018

Oletko kiinnostunut digitalisaatiosta ja digitaalisista kulttuureista? Löytyykö sinulla kiinnostusta ja osaamista tilastojen analysointiin? Haluatko tehdä työelämäharjoittelun työyhteisössä, jossa titteleitä ei käytetä ja kahvikone hoitaa kahvinkeiton. Jos vastasit kyllä, niin hae meille harjoitteluun!

Toteutamme maaliskuussa 2019 kyselyn, jolla kartoitetaan kunnallisen nuorisotyön digitalisaatiota sekä työntekijöiden digitaalisen median ja teknologian hyödyntämistä nuorisotyössä. Pääasiallisena tehtävänäsi on osallistua kerätyn aineiston käsittelyyn sekä tulosten analysointiin ja raportointiin. Lisäksi pääset osallistumaan muihin Verken työtehtäviin oman osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta.

Edellytämme sinulta tilastotieteen osaamista ja kvantitatiivisten tutkimusmenetelmien vahvaa hallintaa sekä hyvää kirjallista ilmaisutaitoa suomeksi. Toivomme myös, että sinulla on jonkinlaista tuntemusta digitaalisesta mediasta ja teknologiasta sekä kiinnostusta nuorisotyötä ja nuorisokulttuureita kohtaan. Lisäksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä tiimityöskentelyyn hektisessä mutta rennossa ympäristössä. Luemme eduksi hyvän ruotsin kielen taidon, koska harjoitteluun kuuluu perehtymistä ruotsinkieliseen aineistoon.

Vaikka kyseessä on harjoittelupaikka ja lupaamme antaa sinulle kaiken tarvitsemasi tuen ja ohjauksen, edellyttää harjoittelu sinulta kykyä itsenäiseen ja asiantuntijatasoiseen työskentelyyn. Siksi toivomme sinun olevan opintojesi loppuvaiheessa. Esimerkiksi yhteiskunta-, tilasto- tai käyttäytymistieteen opinnot antavat hyvää pohjaa harjoittelun suorittamiseksi. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta aikavälillä helmikuu – toukokuu 2019. Työpaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampin Autotalossa (Salomonkatu 17 A, 3. krs).

Jos kiinnostuit paikasta, lähetä meille työhakemus ansioluetteloineen 12.12.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@verke.org. Suoritamme haastattelut erikseen ilmoitetuille hakijoille viikolla 51. Harjoittelu käynnistyy sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa 2019.

Palkkaus: 1612 euroa/kk (työnantajan maksama bruttopalkka ilman lisäkuluja)

Lisätietoja:
Heikki Lauha, heikki.lauha@verke.org, p. 040 336 1856

Katso kaikki uutiset