kaksi henkilöä läppärillä

Arkisto

Sinustako verkeläinen? Tule meille diginuorisotyön asiantuntijaksi!

02. joulukuun 2022

Etsimme Verkeen digitaalisen nuorisotyön asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Verke toimii valtakunnallisena digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksena. Verke vahvistaa nuorisotoimialan valmiuksia hyödyntää digitaalista mediaa ja teknologiaa. Osallistut Verkessä nuorisoalan digitalisaation edistämiseen osaamiskeskuksen toimintasuunnitelman mukaisesti oman vastuualueesi pohjalta. Suunnittelet ja ideoit uusia menetelmiä ja konsepteja digitaaliseen nuorisotyöhön yhdessä muun Verken tiimin kanssa.

Työsi pääasiallisina tehtävinä ovat asiantuntijatehtävät digitaaliseen nuorisotyöhön ja yhteiskunnan digitalisoitumiseen liittyvissä aiheissa, kuten asiantuntijapuheenvuorot ja -kirjoitukset. Lisäksi teet materiaalituotantoa (mm. videot, podcastit, julkaisut) ja tapahtumatuotantoa sekä työskentelyä erilaisissa ohjaus- ja kehittämisryhmissä (myös kansainvälisissä). Vastaat uudenlaisten teknologioiden käyttöönoton ja innovoinnin tukemisesta nuorisoalalla. Tehtäviisi kuuluvat myös englanninkielisen materiaalituotannon koordinointi, digitaalisen nuorisotyön kansainvälistymiseen liittyvien nuorisoalan organisaatioiden digitoimintojen neuvonta ja teknologiakasvatuksen edistäminen.

Olet tottunut esiintymään niin videoilla kuin julkisissa tilaisuuksissa. Toimit työssäsi itseohjautuvasti ja työpäiväsi koostuvat muun muassa työyhteisöjen konsultoinneista ja koulutuksista, koulutusmateriaalien tuottamisesta sekä yhteydenpidosta Verken sidosryhmiin. Tehtävässä toimitaan kansainvälisillä areenoilla, joten toimit luontevasti englanninkielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Laskemme eduksi, jos sinulla on jo näyttöjä kansainvälisestä verkostoyhteistyöstä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme osaamista nuorisotyöstä sekä laaja-alaista ymmärrystä yhteiskunnan digitalisaatiosta ja mediakulttuurien tuntemuksesta. Toivomme sinulla olevan kokemusta uusien teknologioiden, kuten tekoälyn ja VR:n, hyödyntämisestä nuorten parissa tehtävässä työssä. Hakijalle on eduksi kokemus teknologiakasvatuksellisten työpajojen toteuttamisesta sekä kasvokkain että verkossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja työtehtäviltään monipuolisen näköalapaikan, jossa pääset ideoimaan ja vahvistamaan nuorisoalan osaamista teknologian ja median parissa niin valtakunnallisesti kuin eurooppalaisessa yhteistyössä.

Palkka: 3281,23 €/kk
Hakemukset lähetetään Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmään, jonne pääset täältä.
Haku päättyy 15.12.2022 klo 16.00.
Lisätietoja tehtävästä: Toiminnanjohtaja Minna Ilva, puh. 041 512 1703.
Katso kaikki uutiset