kolikkokasan keskeltä kasvaa pieni vihreä kasvin verso.

Arkisto

Hae avustusta kunnallisen nuorisotyön digitalisaation edistämiseen

26. kesäkuun 2020

Valtiovarainministeriö on avannut valtionavustushaun kuntien digitalisaation edistämiseen. Avustusta voi hakea esimerkiksi nuorisopalvelujen digitalisaatioon ja nuorten osallisuuden vahvistamiseen. Avustusta myönnetään vain hankkeisiin, jotka toteutetaan useamman kunnan yhteistyönä.

Avustuksen kohteena vuonna 2020 on kunnan päätöksenteon, hallinnon ja kuntademokratian digitalisaatio sekä etätyökäytäntöjen ja digitaalisten palveluiden kehittäminen.

Avustusta voi hakea kuntien hankkeisiin, joilla edistetään digitalisaatiota ja sen edellyttämää toiminnan muutosta ja juurtumista pysyviksi ja entistä paremmiksi käytännöiksi muun muassa seuraavissa kohteissa:

  • kuntalaisten ja palveluiden käyttäjien osallistuminen ja vaikuttaminen
  • kunnan järjestämien palvelujen digitalisaatio, esimerkiksi kulttuuri-, nuoriso-, liikuntatoimen ja vapaa-ajan palvelujen digitalisaatio
  • etätyö ja monipaikkainen työ

Kehittämishankkeiden ja avustuksen kohteena tulee olla ennen kaikkea kuntien toimintatavoissa ja prosesseissa tapahtuvat muutokset. Hakemus tulee jättää 5.10.2020 mennessä.

Lue lisää valtionavustushausta sekä tarkemmista hakuohjeista ja -aikatauluista ja jätä hakemus valtiovarainministeriön verkkosivujen kautta täällä.

Hakulomake: https://link.webropolsurveys.com/S/CDDA6D4D5612C0B8

Katso kaikki uutiset