Arkisto

Oletko sinä Verken uusi viestintäharjoittelija?

24. elokuun 2020

Oletko kiinnostunut viestinnän tehtävistä yhteiskunnallisella kentällä? Tunnetko WordPressin ja sinulla on jo jonkinlaista someviestinnän kokemusta? Hae Verkeen viestinnän harjoittelijaksi!

Verke on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämistä nuorisoalan osaamiskeskuksista. Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksena ydintehtävänänämme on lisätä nuorisoalan kasvatuksellista osaamista digitalisaatioon liittyen sekä tukea nuorisoalaa kehittämään nuorisotyöllisiä palveluja ja toimintamuotoja, joissa hyödynnetään digitaalista mediaa ja teknologiaa. Toimintaamme hallinnoi Helsingin kaupunki.

Etsimme nyt rentoon joukkoomme korkeakouluharjoittelijaa syksylle 2020. Uudistamme verkkosivumme saavutettavuusdirektiivin mukaiseksi loppusyksystä ja tarvitsemme nyt projektiin mukaan viestinnän harjoittelijan. Harjoittelija osallistuu oman mielenkiintonsa mukaan myös muihin viestinnän tehtäviin.

Verkessä pääset muun muassa:

  • työskentelemään mukana verkkosivuprojektissa
  • tekemään sisällöntuotantoa WordPress-alustalla
  • ideoimaan uusien sivujen sisältöjä
  • luomaan ja suunnittelemaan Verken somekanavien sisältöjä
  • tekemään sisällöntuotantoa eri viestintäkanaviin
  • luomaan visuaalista viestintäsisältöä

Toivomme hakijoiksi median tai viestinnän opiskelijoita ammattikorkeakouluista ja yliopistoista. Edellytämme harjoittelijalta käytännöllistä verkkoviestinnän osaamista sekä hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme, jos sinulla on kokemusta WordPressin käytöstä, verkkosivujen päivittämisestä ja/tai ylläpidosta sekä sosiaalisesta mediasta. Eduksi katsomme video- ja kuvankäsittelyosaamisen, saavutettavuusdirektiivin tuntemisen sekä kiinnostuksen yhteiskunnallisia teemoja kohtaan. Toivomme sinun olevan innokas, oma-aloitteinen ja reipas työntekijä.

Verkessä harjoittelijan työpanosta arvostetaan ja sinut otetaan avoimin mielin mukaan joukkoon. Moderni toimistomme sijaitsee Kampin ytimessä Autotalossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Teemme joustavasti etätöitä ja harjoittelijalla on käytössä uusimmat ohjelmat (mm. Adoben kuva- ja videonkäsittelyohjelmat) ja viestinnän välineet. Harjoittelu on mahdollista tehdä etänä, mutta koronatilanteen salliessa toivomme säännöllisiä käyntejä toimistolla yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti.

Harjoittelun aloitus: lokakuussa yhdessä sovittavan aikataulun mukaan
Harjoittelun kesto: 3 kk
Harjoittelun palkka: 1612 e / kk

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Verken viestinnän suunnittelijalle Veeralle viimeistään 13.9. osoitteeseen veera@verke.org. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 38, mutta saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja voit kysellä Verken toiminnanjohtajalta Suvi Tuomiselta (suvi@verke.org) tai soittamalla (28.8. klo 9-16, 4.9. klo 9-16 tai 11.9. klo 9-16) puh. 041 5121703.

Verken toimintaan ja verkeläisiin voi tutustua täällä!

Katso kaikki uutiset