kaksi henkilöä läppärillä

Arkisto

Etsimme digitaalisen nuorisotyön asiantuntijaa

13. lokakuun 2021

Etsimme Verkeen digitaalisen nuorisotyön asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen, ajalle 15.11.2021 – 31.8.2023

Työsi pääasiallisina tehtävinä on:
1) kehittää digitaalista nuorisotyötä valtakunnallisesti
2) tukea nuorisoalan toimijoita uudenlaisten teknologioiden hyödyntämisessä
3) koordinoida Verken koulutustoimintaa sekä
4) tuottaa toimialalle koulutusmateriaalia digitaalisesta nuorisotyöstä.

Osallistut Verkessä nuorisoalan digitalisaation edistämiseen osaamiskeskuksen toimintasuunnitelman mukaisesti oman vastuualueesi pohjalta. Suunnittelet ja ideoit uusia menetelmiä ja konsepteja digitaaliseen nuorisotyöhön yhdessä muun Verken tiimin kanssa. Olet tottunut esiintymään niin videoilla kuin julkisissa tilaisuuksissa. Toimit työssäsi itseohjautuvasti ja työpäiväsi koostuvat muun muassa työyhteisöjen konsultoinneista ja koulutuksista, koulutusmateriaalien tuottamisesta sekä yhteydenpidosta Verken sidosryhmiin.

Tehtävän vaatimukset: Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, osaamista nuorisotyöstä sekä laaja-alaista ymmärrystä yhteiskunnan digitalisaatiosta ja nuorten sosiaalisen median käytöstä. Edellytämme myös näyttöjä innovatiivisesta työskentelystä ja kehittävästä työotteesta erilaisten työyhteisöjen kanssa digitalisaatioon liittyvissä teemoissa. Hakijalla tulee olla kokemusta koulutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä kasvokkain että verkossa. Tehtävässä toimitaan monenlaisten toimijoiden kanssa, joten hakijalta edellytetään verkostoitumiskykyä. Verken toiminnan valtakunnallisuuden vuoksi edellytämme matkustusvalmiutta Suomessa.

Eduksi luetaan asiakaslähtöisyys, oma-aloitteisuus ja halu tiimityöskentelyyn. Ymmärrys palvelumuotoilun menetelmistä osana organisaatiolähtöistä kehittämistä antaa hyvän edellytyksen toimia tässä työtehtävässä. Kokemus verkko-oppimisen kehittämisestä luetaan myös eduksi.

Palkka: 3201 €/kk sekä mahdollinen kokemuslisä KVTES:n mukaisesti.

Hakemukset lähetetään Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmään, jonne pääset täältä.

Hakuaika päättyy 27.10.2021 klo 16:00.

Työ alkaa 15.11. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä: Toiminnanjohtaja Minna Ilva, puh. 041 512 1703.

 

Verke toimii valtakunnallisena digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksena. Verke pyrkii siihen, että kaikilla nuorten parissa työskentelevillä on valmiudet hyödyntää digitaalista mediaa ja teknologiaa osana työtään. Verken kohderyhmää ovat kunnissa, järjestöissä ja seurakunnissa työskentelevät nuorisotyöntekijät sekä nuorisotyötä suunnittelevat ja johtavat työntekijät. Verkessä työskentelee tällä hetkellä kuusi digitaalisen nuorisotyön asiantuntijaa, joilla kaikilla on omat vastuualueensa.

Katso kaikki uutiset