Ihmisiä istumassa luentosalissa.

Arkisto

Verken koulutuspäivät diginuorisotyön tulevaisuudesta keväällä Tampereella ja Kuopiossa

21. joulukuun 2022

Verke järjestää alueellisten koulutusten merkeissä tilaisuuden digitaalisen nuorisotyön tulevaisuudesta kahteen otteeseen eri puolella suomea. Vuoden ensimmäiset koulutukset tapahtuvat 16.2.2023 Tampereella ja 16.3.2023 Kuopiossa. Koko työpäivän kestävät tilaisuudet sisältävät muun muassa mielenkiintoisia puheenvuoroja ja työpajoja tekoälytyökaluista, uusista digitaalisista alustoista ja muista digitaalisen nuorisotyön päivänpolttavista kysymyksistä.

”Tulevaisuus nuorisotyössä ei voi olla kaipuuta menneisyyteen,” toteaa Verken Marcus Lundqvist. ”Nuorisotyö joutuu pohtimaan enenevissä määrin mm. tietosuojaan liittyviä seikkoja. Ei ole ennalta määriteltyä tulevaisuutta, vaan me rakennamme sen yhdessä.”

Kaikille nuorisoalalla työskenteleville avoimiin koulutuspäiviin on ilmoittautuminen avoinna nyt. Koulutuksen lisäksi tapahtumat tarjoavat erinomaisen tilaisuuden verkostoitumiseen ja Verken asiantuntijoiden tarjoamiin palveluihin tutustumiseen. Ja mikä parasta, osallistuminen koulutukseen on täysin ilmaista!

Tampereen päivän ohjelma ja ilmoittautuminen tästä.
Kuopion päivän ohjelma ja ilmoittautuminen täältä.

Lisätietoja tapahtumasta:
marcus@verke.org tai 0401597505

Kurkkaa myös muut Verken ohjelmat ja koulutukset
Katso kaikki uutiset