Arkisto

Ehdota aihetta syksyn Verke LIVEen

17. elokuun 2020

Keväällä Verke LIVE keräsi nuorisotyöntekijät ja alan toimijat joka torstai uuden verkkokoulutusten pariin. Nyt Verke LIVE tekee paluun kesätauon jälkeen ja tällä kertaa sinulla on mahdollisuus ehdottaa verkkoluennoillemme aihetta!

Verke LIVE -koulutussarjassa perehdytään ajankohtaisiin digitaalisen nuorisotyön teemoihin. Noin puolituntia kestävät verkkokoulutukset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Keväällä järjestimme verkkokoulutuksia muun muassa someviestinnästä, maker-toiminnasta, Innoboksista, kesätoiminnan suunnittelusta sekä diginuorisotyön johtamisesta. Voit tutustua kevään kaikkiin koulutuksiin sivuillamme täällä.

Kesätauon jälkeen jatkamme pian uusien Verke LIVE-koulutusten parissa. Tällä kertaa annamme myös sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aiheisiin. Ehdota aiheesi alla olevalla lomakkeella ja saatat saada verkkokoulutuksen juuri tästä teemasta! Toivomme ehdotukseksi mahdollisimman tarkkaan rajattuja aiheita digitaalisen nuorisotyön teemoista. Ennen ehdotusten jättämistä, tarkistathan myös jo aiempien verkkokoulutusten aiheet.

Voit ehdottaa lomakkeella useamman aiheen yhdellä kerralla. Lomakkeella voit myös jättää palautetta tai muita toiveita Verke LIVEen liittyen. Ehdotuksia otetaan vastaan 31.8. asti.

 

Katso kaikki uutiset