Arkisto

Verke etsii harjoittelijaa videotuotantoihin

25. toukokuun 2021

Verke on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämistä nuorisoalan osaamiskeskuksista. Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksena ydintehtävänänämme on lisätä nuorisoalan kasvatuksellista osaamista digitalisaatioon liittyen sekä tukea nuorisoalaa kehittämään nuorisotyöllisiä palveluja ja toimintamuotoja, joissa hyödynnetään digitaalista mediaa ja teknologiaa. Toimintaamme hallinnoi Helsingin kaupunki ja työntekijät ovat työsuhteessa kaupunkiin.

Hakijalta edellytetään osaamista videoiden tuottamisesta, editoinnista ja jälkikäsittelystä. Lisäksi odotamme harjoittelijalta oma-aloitteista, itsenäistä ja tavoitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Harjoittelu vaatii mahdollisesti myös matkustamista kotimaassa. Harjoittelu soveltuu opintojensa loppuvaiheessa olevalle korkeakoulun media- ja viestintäalan opiskelijalle.

Verkessä pääset muun muassa:

  • tekemään videoita eri viestintäkanaviin mm. Youtube, Instagram, Facebook, Twitter
  • toteuttamaan oman videoprojektin Verkelle
  • osallistumaan eri puolella Suomea kuvattavien hyvä käytäntö -videoiden tuottamiseen
  • tekemään nuorisotyöntekijöille suunnattuja opetusvideoita
  • käymään läpi ja asiasanoittamaan videoarkistoa 

Verkessä harjoittelijan työpanosta arvostetaan ja sinut otetaan avoimin mielin mukaan joukkoon. Moderni toimistomme sijaitsee Kampin ytimessä Autotalossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Harjoittelijalla on käytössä uusimmat ohjelmat (mm. Adobe CC, Final Cut Pro, Motion, Compressor) sekä tarvittava kuvaus- ja valaistusvälineistö. Osa harjoittelusta on mahdollista tehdä etänä, mutta edellytämme viikottaisia käyntejä toimistolla yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti.

Harjoittelun aloitus: syyskuussa yhdessä sovittavan aikataulun mukaan
Harjoittelun kesto: 3-4 kk
Harjoittelun palkka: 1654 e / kk

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Verken Marcukselle viimeistään 13.6. osoitteeseen marcus@verke.org. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 24, mutta saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja voit kysellä Verken toiminnanjohtajalta Suvi Tuomiselta (suvi@verke.org) tai soittamalla puh. 041 5121703.

Verken toimintaan ja verkeläisiin voi tutustua täällä!

Katso kaikki uutiset