Käsi pitää kameraa sinistä taivasta vasten

Arkisto

Verke etsii harjoittelijaa koulutusmateriaalien tuotantoon

14. helmikuun 2022

Verke on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämistä nuorisoalan osaamiskeskuksista. Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksena ydintehtävänänämme on lisätä nuorisoalan kasvatuksellista osaamista digitalisaatioon liittyen. Tuemme nuorisoalaa kehittämään nuorisotyöllisiä palveluja ja toimintamuotoja, joissa hyödynnetään digitaalista mediaa ja teknologiaa. Toimintaamme hallinnoi Helsingin kaupunki ja työntekijät ovat työsuhteessa kaupunkiin.

Tarjoamme palkallista 3kk:n harjoittelupaikkaa loppukevääksi 2022.  Yksi keskeisimmistä harjoittelijan tehtävistä on Verken koulutusmateriaalien käsittely julkaistavaan muotoon mm. uudessa oppimisympäristössämme. Näin ollen edellytämme sinulta osaamista videoiden tuottamisesta, editoinnista ja jälkikäsittelystä. Toimenkuvaasi voimme räätälöidä omien temaattisten kiinnostuksen kohteiden ja oppilaitoksesi harjoittelulle asettamien vaatimusten mukaisesti. 

Toivomme harjoittelijalta oma-aloitteista, itsenäistä ja tavoitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Harjoittelu vaatii mahdollisesti myös matkustamista kotimaassa. 

Verkessä pääset muun muassa:

  • tekemään videoita eri viestintäkanaviin mm. YouTube, Instagram, Facebook, Twitter
  • toteuttamaan oman videoprojektin Verkelle
  • tekemään nuorisotyöntekijöille suunnattuja opetusvideoita
  • tuottamaan sisältöjä oppimisympäristöön
  • käymään läpi ja asiasanoittamaan videoarkistoa 

Verkessä harjoittelijan työpanosta arvostetaan ja sinut otetaan avoimin mielin mukaan joukkoon. Moderni toimistomme sijaitsee Kampin ytimessä Autotalossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Harjoittelijalla on käytössä uusimmat ohjelmat (mm. Adobe CC, Final Cut Pro, Motion, Compressor) sekä tarvittava kuvaus- ja valaistusvälineistö. Osa harjoittelusta on mahdollista tehdä etänä, mutta edellytämme viikottaisia käyntejä toimistolla yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti.

Harjoittelun aloitus: huhtikuussa yhdessä sovittavan aikataulun mukaan
Harjoittelun kesto: 3 kk
Harjoittelun palkka: 1654 e / kk

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Verken toiminnanjohtajalle Minnalle viimeistään 8.3. osoitteeseen minna@verke.org. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 11 , mutta saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja voit kysellä Minnalta soittamalla puh. 041 5121703.

Verken toimintaan ja verkeläisiin voi tutustua täältä!

Katso kaikki uutiset