Nainen istuu kirjahyllyn edessä sohvalla ja lukee kirjaa

Arkisto

Verken itseopiskelumateriaaleilla laajennat digitaalisen nuorisotyön osaamistasi – ensimmäinen kokonaisuus nyt julki!

12. helmikuun 2019

Verke on julkaissut kattavan ja uudenlaisen itseopiskelumateriaalin, jonka avulla kaikki nuorten parissa työskentelevät voivat itsenäisesti perehtyä digitaalisen nuorisotyön ytimeen. Itseopiskelumateriaaleihin voi syventyä yksin tai yhdessä työyhteisön kanssa.

Itseopiskelumateriaali on jaettu kolmeen kokonaisuuteen, joista ensimmäinen on nyt julkaistu ja auki kaikille. “Digitaalisen nuorisotyön perusteet” -kokonaisuus keskittyy digitaalisen nuorisotyön määritelmään ja digitaalisuuden sijoittumiseen nuorisotyön kentällä. Kokonaisuudessa pääsee myös kurkistamaan digitaalisen nuorisotyön historiaan.

Verken tuottamat itseopiskelumateriaalit ovat saatavilla kätevässä Teachable-alustassa. Materiaalit ovat monipuolisesti eri muodoissa, jolloin tietoon pääsee käsiksi niin videoiden kuin tekstienkin avulla. Kattavien tietopakettien lisäksi sivustolla voi tehdä testin, joka mittaa osaamista ja tietämystä. Kurssin voi suorittaa kokonaan tai valita itselle kiinnostavimmat osuudet.

Itseopiskelumateriaaliin tutustuminen ei edellytä aiempaa tietämystä digitaalisesta nuorisotyöstä. “Materiaali on suunnattu kaikille nuorten parissa työskenteleville ja on tasoltaan sellainen, että vaikkei koskaan olisi edes ajatellut digitaalista nuorisotyötä pysyy hyvin mukana”, muistuttaa materiaaleja tuottamassa ollut Verken suunnittelija Mimmi Mäkinen-Kokkonen.

Seuraavat itseopiskelumateriaalin kokonaisuudet “Digitalisaatio ja maailman muutos” ja “Digitaalisen nuorisotyön käytännöt” julkaistaan viikolla 11.

Itseopiskelumateriaalien kokonaisuuteen pääset täältä!

Lisätiedot:
Suunnittelija Marcus Lundqvist, puh. 040 1597 505 (marcus@verke.org)

 

Katso kaikki uutiset