Arkisto

Verken itseopiskeltavat verkkokurssit siirtyvät uudistettuina uudelle alustalle

09. tammikuun 2023

Siirrymme itseopiskeltavissa verkkokursseissamme käyttämään Claned-nimistä alustaa. Samalla luovumme Teachablen käytöstä. Siirtymässä uudistamme verkkokurssien valikoimaa ja sisältöjä.

Voit liittyä Verken oppimisympäristöön jo nyt. Rekisteröitymällä Clanediin ja liittymällä Verken oppimisympäristöön pääset verkkokursseille heti niiden julkaisun jälkeen. Löydät ohjeet Clanediin rekisteröitymiseen tästä linkistä

Ensimmäinen uudistettu verkkokurssi, Sosiaalinen media nuorisotyössä, julkaistaan kaikille avoimena 24.1.2023. Myöhemmin alkuvuodesta julkaisemme Digitaalisen nuorisotyön perusteet -kurssin ja kevään aikana työstämme lisää kursseja julkaistavaksi.

Teachablessa Verken kurssit ja materiaalit eivät ole enää käytettävissä 28.2.2023 jälkeen. Lähetämme Teachablen käyttäjille asiasta erikseen sähköpostia, jossa kerromme kurssien poistumisesta ja käyttäjätietojen poistamisesta. Teachablessa oleva materiaali arkistoidaan ja mietimme parhaillaan tapaa jakaa materiaali avoimeen käyttöön muulla tavalla.

Itseopiskeluaineistot ovat olleet suosittuja niin nuorisotyön organisaatioiden kuin oppilaitosten keskuudessa. Clanedissa panostetaan kurssilaisten väliseen vuorovaikutukseen. Tulemmekin vahvasti hyödyntämään osaamisen jakamista uudistetuilla verkkokursseillamme. Uuden alustan myötä kursseja ja materiaaleja on monipuolistettu. Niissä on huomioitu paremmin myös kurssien hyödyntäminen oppilaitoksissa. Verke tulee käyttämään Clanedia jatkossa myös muussa toiminnassaan. Uusista verkkokursseistamme kerromme muun muassa uutiskirjeessämme.


Lisätietoja: Iita-Mari Ruponen, iita-mari@verke.org, p. 040 1491 535

Katso kaikki uutiset