Arkisto

Uusi Muutoksen tiellä -podcast-sarja avaa nuorisotyön ydintä muutoksen keskellä

23. maaliskuun 2020

Nauhoitimme viime viikolla kasan uusia podcast-jaksoja, joissa käsitellään Verken Marcuksen johdolla nuorisotyötä muutoksen näkökulmasta. Koko Suomen siirtyminen poikkeusoloihin koronaviruksen myötä on muokannut myös nuorisotyötä. Miten nuorisotyö on mukautunut tähän muutokseen? Mitä muutos vaatii työntekijöiltä ja johdolta?

Verken uudessa Muutoksen tiellä -sarjassa sukelletaan nuorisotyön maailmaan muutoksen näkökulmasta. Jaksoissa matkustetaan ympäri Suomea ja kurkistetaan nuorisotyön ytimeen vieraiden johdolla.

Muutoksen tiellä -sarjan vieraat kuvaavat muun muassa oman organisaationsa prosessia ja toimenpiteitä, kun fyysiset toiminnot on jouduttu sulkemaan ja toimintaa on viety verkkoon. Asiaa tarkastellaan useamman eri toimijan ja henkilön näkökulmasta: miten työ on käytännössä muuttunut, mitä muutos on tarkoittanut työyhteisöille ja miten nuoret ovat asiaan reagoineet? Podcastin haastateltavat toimivat johtajina tai esimiesasemassa omassa organisaatiossaan niin kunnissa, seurakunnissa kuin järjestöissä.

Löydät kaikki jaksot tallenteina Soundcloud-palvelusta. Voit myös tilata ohjelman Apple Podcasts– Google Podcast-, Spotify– ja Soundcloud-palveluista.

Uusi jakso joka arkiaamu klo 10!

Jakso 1: Olarin seurakunta – Antti Malinen

Jakso 2: Rovaniemen nuorisopalvelut – Nella Sepänheimo

Jakso 3: Hyvinkään nuorisopalvelut – Mika Joensuu

Jakso 4: Nuori kirkko – Katri Korolainen

Jakso 5: Icehearts – Miika Niemelä

Jakso 6: Kohtaus ry. – Satu Lekola

Jakso 7: Turun Tyttöjen Talo – Nina Pietikäinen

Jakso 8: Espoonlahden seurakunta – Stella Björkholm

Jakso 9: Vamos – Terhi Laine

Katso kaikki uutiset