Henkilö istuu läppärin ääressä

Arkisto

Digitaalisen nuorisotyön perusteet -itseopiskeltava verkkokurssi on julkaistu

15. maaliskuun 2023

Verke on uudistanut itseopiskeltavia verkkokurssejaan. Uudistettu verkkokurssi ”Digitaalisen nuorisotyön perusteet” julkaistiin 15.3. Tämän kurssin suorittamalla saa tietoa digitalisaatiosta ja teknologisesta kehityksestä sekä niiden vaikutuksista niin yhteiskuntaan kuin nuoriin, näkökulmia ja esimerkkejä digitaalisen nuorisotyön käytännöistä ja välineitä nuorisotyön ammatillisen digiosaamisen vahvistamiseen. Kurssilla avataan digitaalisen nuorisotyön käsite ja merkitys nuorisotyössä sekä annetaan vinkkejä ja työkaluja digitaalisen nuorisotyön suunnitteluun.

Itseopiskeltava verkkokurssi mahdollistaa, että sisältöjä ja materiaaleja voi käydä omaan tahtiin, vaikka yksi teksti tai video kerrallaan. Kurssi on avoin kaikille ja suunnattu niin tuleville kuin nykyisille nuorisotyön ammattilaisille. Osa kurssitehtävistä on räätälöity opiskelijoita silmällä pitäen, joten kursseja voi hyvin myös käyttää osana opetusta. Kurssi on maksuton ja sen suorittamisesta saa sertifikaatin.

Verkkokursseille pääsee rekisteröitymään täältä. Jos olet jo rekisteröitynyt Verken Claned-ympäristöön, pääset kurssille suoraan kirjautumalla omilla tunnuksillasi Clanediin – tarvittaessa katso lisäohjeet Clanediin pääsemiseksi. Verken Claned-oppimisympäristöstä löydät myös jo aiemmin julkaistun Sosiaalinen media nuorisotyössä -kurssin.

Katso kaikki uutiset