Ihminen seisoo värikkään valoseinän edessä ja katsoo puhelinta käsissään.

Arkisto

Kulttuurisen nuorisotyön taitaja! Lähde Verken kehittämiskumppaniksi

20. toukokuun 2021

Digitaalisuus, siihen liittyvä kulttuuri ja kanssakäyminen näyttelee yhä isompaa osaa jokaisen nuoren arjessa. Tämän myötä myös nuorisotyön sisältöjen on otettava nämä teemat huomioon entistä paremmin. Digitaalisuutta voidaan lisätä kulttuuriseen nuorisotyöhön pienilläkin teoilla. Tanssikouluissa ympäri Suomea on esimerkiksi saatu valtavasti uusia kävijöitä mukaan toimintaan, kun tanssikursseja on järjestetty nuorten suosimassa Fortnite-pelissä esiintyvien tanssiliikkeiden ympärille.

Kulttuurinen nuorisotyö on yksi vahvimmin nuorten omaa osaamista esiintuova lähestymistapa nuorisotyössä. Siksi haluamme löytää uusia hyviä käytäntöjä sekä tapoja tehdä digitaalista nuorisotyötä, joita voisi monistaa tai jalostaa kuka tahansa.

Mistä on oikein kyse?

Teetkö kulttuurista nuorisotyötä ja haluaisit hyödyntää digitaalisuutta omassa työssäsi? Lähde Verken kehittämiskumppaniksi! Etsimme nimittäin nyt kehittämiskumppaneita, joiden kanssa voimme lähteä miettimään ja luomaan uutta kulttuurisen nuorisotyön kentälle hyödyntäen digitaalisuuden antamia mahdollisuuksia. Kehittämiskumppanuuden tavoitteena on tuoda näkyväksi myös kulttuurin digitaalisia ulottuvuuksia nuorisotyössä.

Kehittämiskumppanuudessa saat Verkeltä tukea ja apua digitaalisen nuorisotyön toteuttamiseen. Tarjoamme myös apua digitaalisuuden jäsentämiseen, uusia näkökulmia omaan työhön digitaalisten sisältöjen kautta, verkostoitumista sekä yhteistyötahoja, ajatuksia, ideoita, hymyä ja pohdintaa.

Kehittämiskumppaneiksi haluavien ei tarvitse olla teknisesti taitavia – pelkkä mielenkiinto ja innostus digitaalisia sisältöjä kohtaan riittää. Kumppanuusyhteistyö aloitetaan syksyllä 2021, joten ilmoittaudu nyt mukaan!

Jos kiinnostuit kehittämiskumppanuudesta, niin ole yhteydessä Pasiin ja jutellaan lisää:
puh. 040 3347 211
pasi@verke.org

Katso kaikki uutiset