Post-it-lappuja seinällä

Arkisto

Kysely kunnallisen nuorisotyön digitalisaatiosta on nyt auki

12. maaliskuun 2019

Verke tekee neljättä kertaa selvitystä, jonka tarkoituksena on kartoittaa digitalisaation tilaa kuntien nuorisotyössä. Tämä kysely on pyritty lähettämään kaikille Suomen kunnissa työskenteleville nuorisotyöntekijöille ja heidän esimiehilleen.

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa kunnallisen nuorisotyön digitalisaation tilaa ja selvittää digitaalista nuorisotyötä koskevia asenteita, osaamista, resursseja sekä niihin liittyviä toiveita ja tarpeita. Digitaalisella nuorisotyöllä tarkoitetaan yksinkertaistetusti digitaalisen median ja teknologian hyödyntämistä tai käsittelemistä nuorisotyössä.

Vastaamalla kyselyyn annat siis arvokasta tietoa digitaalisen nuorisotyön tilasta ja kehittämistarpeista Suomessa. Kyselyn tuloksia on myös mahdollista hyödyntää esimerkiksi oman kuntasi digitaalisen nuorisotyön kehittämisessä. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Kyselyn yhteydessä voit osallistua arvontaan, jossa palkintoina ovat PS4 Pro, Apple TV sekä 50 euron lahjakortti. Kyselyyn voi vastata 26.3.2019 asti. Jos olet kunnalla töissä, mutta et ole saanut kyselyä, olethan yhteydessä Verken Heikkiin.

Tutustu syvemmin digitalisaatioon uudessa julkaisussamme ”Digitalisaatio ja nuorisotyö”, joka on tehty yhteistyössä Viron Nuorisotyön Keskuksen (Eesti Noorsootöö Keskus, ENTK) kanssa. Voit tilata julkaisun itsellesi maksutta tai lukea sen verkkojulkaisuna.

Lisätietoja kyselystä ja tuloksista voi tiedustella suunnittelija Heikki Lauhalta (heikki@verke.org, p. 040 336 1856).

Katso kaikki uutiset