Yhteystiedot

Sähköposti: info@verke.org

Postiosoite:
Verke
PL 10401
00099 Helsingin kaupunki

Käyntiosoite:
Autotalo
Salomonkatu 17 A, 3. kerros
00100 Helsinki

Tyypit

Meidät kaikki tavoittaa kännykkänumeroilla Telegramista ja WhatsAppista. Sähköpostit ovat muotoa etunimi@verke.org.


Suvi Tuominen, toiminnanjohtaja

Suvi vastaa esimiehenä muun muassa Verken hallinnon pyörittämisestä, strategisesta suunnittelusta sekä isommista kotimaisista ja kansainvälisistä yhteistyökuvioista. Suvin vapaa-aikaan kuuluvat olennaisina osina kissat, vespailu ja monipuolinen median kuluttaminen.

puh. (09) 310 71575
puh. 041 5121703
Twitter
LinkedIn

Veera Värtinen, suunnittelija

Veera vastaa Verken viestinnästä. Veeralta hoituu sosiaalinen media, Verken uutiskirje, nettisivut, blogi, sisällöntuotanto ja Verken markkinointi. Vapaa-ajan Veera täyttää liikunnalla, tanssilla, ruoanlaitolla ja sosiaalisella medialla.

puh. 040 162 6031

 

Mimmi Mäkinen-Kokkonen, suunnittelija

 

Mimmi vastaa Marcuksen kanssa Verken koulutuksista.
puh. 040 1291 567

Marcus Lundqvist, suunnittelija

Marcuksen osaamiseen kuuluvat sosiaalisen median palvelut sekä digitaalisen nuorisotyön teknologinen puoli. Lisäksi hän innostuu kaikenlaisesta uudesta ja ihmeellisestä. Koulutuksiin liittyvissä asioissa ole yhteydessä Marcukseen.

puh. 040 1597 505 (WhatsApp, Telegram, Signal)
Twitter
LinkedIn
Instagram

Heikki Lauha, suunnittelija

Heikin vastuualueeseen kuuluu muun muassa tutkimus- ja julkaisutoiminta. Erityisesti hän on kiinnostunut digitalisaatiosta yhteiskunnallisena ilmiönä sekä digitaalisen nuorisotyön strategisesta kehittämisestä. Vapaa-ajalla Heikki pyrkii irtautumaan työstä, teknologiasta ja kaupungin ihmisvilinästä.

puh. 040 3361 856
Twitter
LinkedIn

Pasi Tuominen, suunnittelija

Pasi vastaa Verken digitaalisten pelien parissa tapahtuvasta toiminnasta. Intomielisenä pelaajana Pasi pyrkii seuraamaan pelikulttuuria kattavasti. Miehen mieltä lämmittävät myös sci-fi, hi-fi ja chili.

puh. (09) 310 89093
puh. 040 3347 211

Juha Kiviniemi, suunnittelija

Juha työskentelee muun muassa Verken kansainvälisen toiminnan ja maker-kulttuurin parissa. Töissä hän pitää erityisesti koulutushommista ja kansainvälisissä kuvioissa uiskentelusta. Lisäksi hänen sydäntään lähellä ovat erilaiset osallisuuskuviot. Vapaa-ajalla häntä rentouttavat valokuvaus, juoksu sekä metallimusiikki.

puh. 040 1835 264
Twitter
Instagram

Denice Lönnroth, suunnittelija

Denice koordinoi Verken oppilaitosyhteistyötä ja ruotsinkielistä toimintaa. Vapaa-ajallaan Denice juoksee, joogaa ja nauttii kauniista asioista.

puh. 050 5623 611

Elle Ylönen, harjoittelija

Elle on Verken viestintäharjoittelija ja vastaa viestinnän avustavista tehtävistä sekä on mukana muun muassa verkkosivujen uudistuksessa. Vapaa-ajalla Elle rapsuttelee koiraa, katselee auringonlaskuja ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

puh. 0405873623

Jedi, ylempi olento

Jedi ylempänä olentona huolehtii niin työntekijöistä kuin
juoksevista asioistakin. Persoonaltaan Jedi-neito on sopuisa, sosiaalinen ja sovitteleva. Vapaa-ajallaan Jedi viihtyy ulkosalla ja nauttii luonnonantimista kuten myyräpaistista, pupupastilleista ja mutakylvyistä.

Jedille voi laittaa postia osoitteeseen info@verke.org.