SomeCamp 2023 -mainoskuva

Arkisto

Teetkö jo tulevaisuuden nuorisotyötä? Etsimme SomeCampille lisää työpajoja nuorten parissa työskenteleviltä toimijoilta!

13. helmikuun 2023

SomeCamp2023 järjestetään Tampereen seurakuntien AitO-keskuksessa 26.–28.9.2023. Tapahtumaan liittyvässä ennakkokyselyssä on toivottu erityisesti hyvien käytäntöjen jakamista ja työpajatyöskentelyä. Etsimme nyt tapahtumaan lisää toiminnallisia työpajoja nuorisoalan kentältä jakamaan, innostamaan ja näyttämään tietä tulevaisuuteen alalla työskenteleville ammattilaisille.

SomeCampin teemaksi on valittu tulevaisuus, ja toivomme, että työpajoissa näkyy myös tämä teema. Esimerkiksi: Tehdäänkö teillä jo tulevaisuuden nuorisotyötä? Näkyykö teillä toiminnassanne, kuinka kohtaamiset tapahtuvat tulevaisuudessa? Tai miten eri alustoja käytetään? Oletteko keksineet uusia tapoja työn tekemiseksi? Tule kertomaan siitä työpajan muodossa!

Työpajaehdotuksia voi lähettää 17.3. saakka. Jo ajatus, otsikko tai hahmotelma työpajasta riittää – voimme miettiä yhdessä ehdotusta tarkemmin. Olemme erikseen yhteydessä valittuihin työpajoihin kevään aikana.

Lue lisää SomeCampista

Lisätietoja:

Iita-Mari Ruponen, iita-mari@verke.org, p. 040 1491 535

Pasi Tuominen, pasi@verke.org, p. 040 3347 211

Kerro meille työpajaehdotuksesi
Katso kaikki uutiset