Arkisto

Tule mukaan pilotoimaan ”Sosiaalinen media nuorisotyössä” -itseopiskelukurssia!

08. elokuun 2022

Uudistamme avoimia, itseopiskeltavia nettikurssejamme. Ensimmäinen sosiaalista mediaa koskeva itseopiskelukurssi on pilotointia ja julkaisua vaille valmis. Toivomme, että sinulla olisi antaa arvokasta aikaasi kurssin testaamiseen ja pilotoimiseen.

Kurssin pilotti starttaa 5.9. ja päättyy 31.10.2022. Tuona aikana voit suorittaa kurssia omaan tahtiin. Me verkeläiset olemme mukana tsemppaamassa ja vastaamassa kysymyksiin erityisesti kahden ensimmäisen viikon ajan (5.9.-16.9.). Kurssin kesto on noin 5–8 tuntia. Kurssi sisältää erilaisia itseopiskeltavia tehtäviä, videoita ja tekstejä sekä oman osaamisen ja ajatusten jakamista muille kurssilaisille.

Kuka mukaan pilottiin?

  • Sinulla on aikavälillä 5.9.-31.10. noin 5–8 tuntia aikaa kurssin suorittamiseen.
  • Teet töitä nuorisoalalla. Ei ole väliä, missä tehtävissä tai millä sektorilla.
  • Tietotaidoillasi, kokemuksellasi verkko-oppimisalustoista tai työhistoriasi pituudella ei ole väliä – kurssi on tarkoitettu koko nuorisoalan käyttöön. Toivomme mukaan kaikenlaisilla taustoilla nuorisoalalla toimivia ihmisiä mukaan.

Lisätietoja kurssista ja pilotista saat Iita-Mari Ruposelta (iita@verke.org / 0401491535). Kurssi julkaistaan avoimena kaikille alkuvuodesta 2023.

Ilmoittaudu mukaan
Katso kaikki uutiset