Lähikuva läppäristä jota kädet naputtelee.

Arkisto

Verke etsii suunnittelijaa, jonka sydän sykkii viestinnälle

19. lokakuun 2018

Uusi kollegamme vastaa Verken ulkoisesta viestinnästä: hän esimerkiksi kirjoittaa uutisia, päivittää verkkosivuja, luo sisältöjä Verken sosiaalisen median kanaviin ja vastaa Verken viestintäsuunnitelman laatimisesta. Lisäksi suunnittelija vastaa Verken yhteistyöstä nuorisoalan koulutuslinjojen kanssa.

Verken toiminta-aluetta on koko Suomi, joten edellytämme valittavalta henkilöltä matkustusvalmiutta. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön sekä taitoa innostaa muita.

Edellytämme korkeakoulututkintoa ja erittäin hyvää kirjallista suomen kielen hallintaa. Lisäksi edellytämme kokemusta monipuolisista ja moderneista viestintäalan tehtävistä, muun muassa verkkoviestinnästä.

Luemme eduksi ruotsin ja englannin kielen hyvän hallinnan, nuorten viestintäkulttuurien ja nuorisoalan tuntemuksen sekä kiinnostuksen uutta digitaalista teknologiaa kohtaan.

Tehtävässä noudatetaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on 2936,80 euroa.

Paikka täytetään 30.11. alkaen tai sopimuksen mukaan. Paikka on määräaikainen 31.12.2019 asti.

Hakemukset lähetetään sähköisessä järjestelmässä osoitteessa www.erekryhelsinki.fi, josta ilmoitus löytyy työavaimella 49-248-18. Hakuaika päättyy 2.11. klo 13:00. Hakijoita saatetaan kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan umpeutumista.

Verke on opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämä digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus, joka toimii osana Helsingin kaupungin nuorisopalvelukokonaisuutta. Verke pyrkii siihen, että kaikilla nuorten parissa työskentelevillä on valmiudet hyödyntää digitaalista mediaa ja teknologiaa osana työtään.

Lisätietoja antaa Verken toiminnanjohtaja Suvi Tuominen 23.10. klo 9-17, 30.10. klo 13-17 ja 1.11. klo 13-17. Yhteystiedot: 041 5121 703, suvi@verke.org.

Katso kaikki uutiset