Käsi kirjoittaa pöydän äärellä vihkoon

Arkisto

Verken itseopiskelumateriaalin toinen kokonaisuus käsittelee digitalisaatiota ja maailman muutosta

14. maaliskuun 2019

Verke julkaisi helmikuussa kattavan ja uudenlaisen itseopiskelumateriaalin, jonka avulla kaikki nuorten parissa työskentelevät voivat itsenäisesti perehtyä digitaalisen nuorisotyön ytimeen. Itseopiskelumateriaalin julkistuksen yhteydessä avattiin ensimmäinen kokonaisuus, joka käsitteli digitaalisen nuorisotyön perusteita.

Tänään itseopiskelumateriaaliin aukeaa toinen kokonaisuus. Toisessa osassa perehdytään maailman muutokseen, digitalisaatioon ja teknologiaan. Mitä nuorisotyössä olisi hyvä tietää näistä teemoista? Kurssin suorittamalla voit syventää ymmärrystäsi teknologisesta kehityksestä, tutustua tulevaisuuden työelämään ja opit ymmärtämään millainen työelämä nykynuoria odottaa. Kurssin myötä tiedät lisäksi enemmän, mitä tekoäly on ja tutustut sen soveltamiseen.

Kurssi sisältää lyhyitä videoita, tietotekstejä ja lisätietolinkkejä. Kurssin lopussa on monivalintatesti, joka mittaa kurssilla karttunutta osaamistasi. Testin suoritettuasi voit tulostaa itsellesi kurssitodistuksen.

Itseopiskelumateriaalin kolmas ja viimeinen osa julkaistaan tiistaina 19.3. ja se käsittelee käytännön digitaalista nuorisotyötä, johon syvennytään erilaisten esimerkkien avulla.

Klikkaa tästä itsesi materiaalin pariin!

Katso kaikki uutiset