Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen uutiskirje

Tilaa digiosken uutiskirje ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta nuorisotyöstä. Kirje ilmestyy kerran kuussa, pääsääntöisesti kuun toisena maanantaina.

Uutiskirjeen tilaaminen

Uutiskirjeen tilaaminen on yksinkertaista: klikkaa tämä lomake auki ja täytä siihen yhteystietosi.

Ennen kuin tilaat uutiskirjeen, kannattaa vielä lukaista uutiskirjeen rekisteriseloste. Suosittelemme lisäksi tutustumaan MailChimp-uutiskirjeohjelman privacy policyyn.

Voit halutessasi peruuttaa uutiskirjeen tilauksen klikkaamalla tästä.

Ilmoittaminen uutiskirjeessä

Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen uutiskirje on tarkoitettu ilmoituskanavaksi digitaalista nuorisotyötä koskevista tapahtumista, koulutuksista, julkaisuista ja muusta sellaisesta, mikä saattaisi kiinnostaa digitaalisesta nuorisotyöstä innostuneita. Uutiskirje tavoittaa kuukausittain noin 1 600 nuorisoalan toimijaa.

Uutiskirje lähetetään normaalisti kuun toisena maanantaina (lukuunottamatta kesätaukoa heinäkuussa). Uutiskirjeeseen tarkoitettu materiaali tulee toimittaa ilmestymispäivää edeltävään perjantaihin mennessä osoitteeseen info@verke.org.

Verke pidättää oikeuden tekstien muokkaamiseen ja julkaisemiseen.

Tilaa uutiskirje

Arkisto

Uutiskirje 9/2021

Tervetuloa mukaan juhlistamaan Verken 10-vuotista taivalta!

10-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Verke järjestää juhlastriimiin torstaina 7.10. klo 9–16. Seitsemän tunnin aikana Verken työntekijät käyvät läpi yhdessä vieraiden kanssa Verken ja digitaalisen nuorisotyön historiaa ja nykytilaa sekä pohtivat teknologian kehitystä ja nuorisoalan tulevaisuutta. Päivän aikana luvassa on myös yllätysesiintyminen tunnetulta suomalaisyhtyeeltä. Syyskuun uutiskirje on täynnä mielenkiintoisia menovinkkejä, koulutuksia ja uusia materiaaleja. Lue lisää kuukauden uutiskirjeestämme!

Lue uusin uutiskirje