SomeCast logo

Arkisto

SomeCastin uusi sarja “Henkilökuva” tuo esiin digitaalisen nuorisotyön persoonien äänet - ilmianna nuorten parissa toiminut digitaituri

11. tammikuun 2019

Uusi SomeCastin podcast-sarja nostaa esiin digitaalisen nuorisotyön parissa työskenteleviä ihmisiä. Henkilökuva-podcastissa mennään hieman pintaa syvemmälle, opitaan, kysytään tyhmiä, hämmennytään ja ehkä myös hieman hymyilläänkin ääneen henkilön taipaleelle digitaalisen nuorisotyön parissa. Podcastin tavoitteena on tuoda kuulija niin lähelle toista kuin vain mahdollista ja löytää syyt siihen, miksi joku on kulkenut kyseisen polun nuorisotyössä.

Ilmianna meille henkilö!

Vuoden aikana julkaisemme 11 SomeCastin ”Henkilökuva”-podcastia ja niiden tekemiseen tarvitsemme nyt sinun apua. Tunnetko sinä henkilön (tai oletko se kenties sinä), joka on toiminut nuorten parissa ja hyödyntänyt digitaalista mediaa, ja jonka ääni tulisi saada kuuluviin podcastissamme? Kerro siitä meille!

Laita henkilön nimi ja/tai tiedot info@verke.org, niin olemme häneen yhteydessä. Käytämme annettuja tietoja vain tämän haun yhteydessä. Ilmoittautuminen ei ole sitova.

Katso kaikki uutiset