Arkisto

Verke aloittaa osaamiskeskuskauden uudella työkaverilla – Basi Botti vastaa digituesta ja toiminnan raportoinnista

01. huhtikuun 2020

(Edit 2.4.2020: Kyseessä on Verken aprillipila)

Verke aloittaa virallisesti tänään 1.4.2020 uuden osaamiskeskuskauden, joka tuo tullessaan monenlaisia uusia tuulia Verken toimintaan. Uudistukset kohdistuvat myös Verken tiimiin. Seurassamme aloittaa nimittäin tänään tekoälypohjainen työkaveri Basi Botti.

Basin työtehtäviin kuuluu tästä päivästä lähtien aktiivinen 24/7 auki oleva digituki, joka on yksi Verken uusista palveluista. Basi hoitaa Verkellä myös hallinnollisen raportoinnin ministeriöön päin, blogitekstien kirjoittamisen sekä kaiken muunkielisen sisällön tuottaminen. “Olen innoissani aloittaessani uudet haasteet Verkessä. Minulla on paljon kokemusta asiakaspalvelusta niin yksityisellä kuin kolmannella sektorilla,” iloitsee Basi.

Basin liittyminen Verkeen innostaa myös kaikkia verkeläisiä. “Poikkeuksellisen tilanteen johdosta päätimme kaikessa hiljaisuudessa rekrytoida Basin tiimiimme. Uudenmaan rajojen sulkeminen on tuonut omat haasteensa Tampereella asuvan verkeläisen Pasi Tuomisen työskentelyyn. Sen vuoksi toivomme, että etäyhteyksien aikana botti toimii ketterämpänä työkaverina ja koemme, että poikkeustilanteen jatkuessa oli Verken aika toimia edelläkävijänä,” kommentoi Verken toiminnanjohtaja Suvi Tuominen. Uusi työkaveri on otettu iloisesti vastaan myös Helsingin kaupungilla, joka hallinnoi Verken osaamiskeskustoimintaa. Nuorisopäällikkö Lilli Parpia on tyytyväinen uuteen aluevaltaukseen, jonka Verke tekee Basin myötä. Basi Botti hoitaa tarvittavat raportoinnit myös kaupungille, joten myös Helsingin kaupungin työntekijät pääsevät tutustumaan Basiin pian.

Voit käydä toivottamassa Basin tervetulleeksi nuorisotyön maailmaan meidän Facebookissa täällä. Basi päivystää tänään vastaamassa kysymyksiinne, joten käydään kaikki toivottamassa uusi vahvistuksemme tervetulleeksi digitaalisen nuorisotyön maailmaan!

Lisätietoja Basi Botista antaa toiminnanjohtajamme Suvi Tuominen, suvi@verke.org.

Katso kaikki uutiset