Arkisto

Etsimme diginuorisotyön ammattilaista joukkoomme

30. marraskuun 2021

Etsimme Verkeen digitaalisen nuorisotyön asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen, ajalle 17.01–31.12.

Työssäsi keskeisiä tehtäviä ovat:

1) digitaalisen nuorisotyön kehittäminen valtakunnallisesti yhteistyökumppanien kanssa,

2) innovatiivisten toimintamuotojen ja palveluiden kehittäminen digitaalisessa nuorisotyössä

3) digitaalisen nuorisotyön perus- ja erityisosaamista lisäävien materiaalien tuottaminen

Osallistut Verkessä nuorisoalan digitalisaation edistämiseen osaamiskeskuksen toimintasuunnitelman mukaisesti oman vastuualueesi pohjalta. Suunnittelet ja ideoit uusia menetelmiä ja konsepteja digitaaliseen nuorisotyöhön yhdessä Verken tiimin kanssa. Olet tottunut esiintymään niin videoilla kuin julkisissa tilaisuuksissa. Toimit työssäsi itseohjautuvasti ja työpäiväsi koostuvat muun muassa työyhteisöjen konsultoinneista ja koulutuksista, materiaalien tuottamisesta sekä yhteydenpidosta Verken sidosryhmiin.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme monipuolista ymmärrystä digitaalisista kulttuureista ja niiden soveltamisesta nuorisotyöllisesti. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä toimitaan monenlaisten toimijoiden kanssa, joten hakijalta edellytetään verkostoitumiskykyä. Verken toiminnan valtakunnallisuuden vuoksi edellytämme myös matkustusvalmiutta Suomessa.

Eduksi luetaan asiakaslähtöisyys, oma-aloitteisuus ja halu tiimityöskentelyyn, tuntemus erilaisista pelien johdannaiskulttuureista ja mediakasvatuksesta, ymmärrys koulutusaineistojen tuottamisesta, pelilaitteiston tuntemus, tieto pelien kulttuurisista ulottuvuuksista, ymmärrys nuorisokulttuurien merkityksestä ja kulttuurisen työn tuntemus.

 

Palkka: 3201 €/kk sekä mahdollinen kokemuslisä KVTES:n mukaisesti.

Hakemukset lähetetään Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmään, jonne pääset täältä.

Haku päättyy 13.12.2021 klo 16.00 ja haastattelut pyritään järjestämään 15. ja 20.12.

Lisätietoja tehtävästä: Toiminnanjohtaja Minna Ilva, puh. 041 512 1703.

 

Verke toimii valtakunnallisena digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksena. Haluamme edistää nuorten parissa työskentelevien valmiuksia hyödyntää digitaalista mediaa ja teknologiaa osana työtään. Kohderyhmäämme ovat kunnissa, järjestöissä ja seurakunnissa työskentelevät nuorisotyöntekijät sekä nuorisotyötä suunnittelevat ja esihenkilöt. Tarjoamme asiantuntevan, mutta rennon työyhteisön, joustavat työnteon mahdollisuudet sekä suuren kaupunkiorganisaation tuen ja edut.

Katso kaikki uutiset