Verkkokurssit Mistä kurssista sinä aloitat?

Kaksi miestä istuu pöydän äärellä ja katsoo saman tietokoneen näyttöä
 • Ihminen makaa nurmikolla viltin päällä mahallaan ja selaa puhelinta.

  Digitaalisen nuorisotyön perusteet

  Tällä kurssilla käydään läpi digitaalisen nuorisotyön perusteita. Kurssin suoritettuasi osaat määritellä digitaalisen nuorisotyön, olet tutustunut suomalaisen digitaalisen nuorisotyön historiaan, tiedät miten digitaalisuus kytkeytyy nuorisotyön tavoitteisiin ja osaat perustella, miksi digitaalista nuorisotyötä tarvitaan.

  Siirry suorittamaan kurssia
 • Läppärin kansi auki pöydällä ja takana kirjahylly sekä seinällä maailman kartta.

  Digitalisaatio ja maailman muutos

  Mihin teknologia on kehittynyt ja mihin suuntaan matka jatkuu? Mitä nuorisotyössä olisi hyvä pysähtyä digitalisaatiosta miettimään? Tällä kurssilla perehdytään siihen, miten teknologia muuttaa yhteiskuntaa ja nuorten viestintäkulttuureja.

  Siirry suorittamaan kurssia
 • Varjossa istuu ihminen puhelin kädessä.

  Digitaalisen nuorisotyön käytännöt

  Kurssilla keskitytään siihen, miten digitalisaatio on monipuolistanut nuorten tapaa kommunikoida, harrastaa, osallistua ja vaikuttaa. Digitaalisen nuorisotyön tärkeä tavoite onkin nuorten toimijuuden tukeminen digitalisoituneessa yhteiskunnassa. Digitaalinen nuorisotyö on moninaistunut viime vuosina merkittävästi: diginuorisotyö ei tarkoita ainoastaan sosiaalisen median ja eri digivälineiden käyttöä, vaan digitaalisuus kytkeytyy monenlaisiin nuorisotyöllisiin toimintamuotoihin ja nuorisotyön sisältöihin.

  Siirry suorittamaan kurssia
 • Puhelinta pidetään kädessä ja selataan Instagramia.

  Sosiaalinen media nuorisotyössä

  Sosiaalinen media nuorisotyössä -verkkokurssilla perehdytään sosiaalisen median historiaan ja kehitykseen, keskeisimpiin nuorten käyttämiin somekanaviin sekä nuorisotyöhön sosiaalisessa mediassa. Kurssi sisältää vinkkejä ja käytännön työkaluja someviestintään sekä tärppejä somekanavien hyödyntämiseen nuorisotyössä.

  Siirry suorittamaan kurssia