Verkkokurssit Mistä kurssista sinä aloitat?

Kaksi miestä istuu pöydän äärellä ja katsoo saman tietokoneen näyttöä

Verken verkkokurssit uudistuvat. Lisää kursseja tulossa syksyn 2023 aikana!

Verken tarjoamilla maksuttomilla verkkokursseilla pääset tutustumaan digitaaliseen nuorisotyöhön, digitalisaatioon, teknologiaan ja muuttuvaan yhteiskuntaan syvemmin. Voit tehdä kurssin osioissa tai yhtenä kokonaisuutena omaan tahtiin.

Mikäli sinulla on ongelmia kurssialustan tai sinne kirjautumisen kanssa, löydät ohjeet ja lisätiedot alla olevasta linkistä.

Ohjeet rekisteröitymiseen
 • naisoletettu juo kahvia ja selaa kaannettavaa tietokonetta

  Sosiaalinen media nuorisotyössä

  Tällä kurssilla perehdytään sosiaalisen median käyttöön nuorisotyössä välineenä, toimintana ja sisältönä. Kurssin suoritettuasi olet saanut eväitä nuorten tavoittamiseen somessa, nuorten kohtaamiseen somessa, somen hyödyntämiseen toiminnallisesti nuorisotyössä ja somen käyttöön suunnitelmallisesti nuorisotyössä.

  Jos olet jo rekisteröitynyt Clanediin, löydät kurssin täältä

   

  Rekisteröidy ja siirry kurssialustalle
 • Digitaalisen nuorisotyön perusteet

  Tämän kurssin suorittamalla saa tietoa digitalisaatiosta ja teknologisesta kehityksestä sekä niiden vaikutuksista niin yhteiskuntaan kuin nuoriin, näkökulmia ja esimerkkejä digitaalisen nuorisotyön käytännöistä ja välineitä nuorisotyön ammatillisen digiosaamisen vahvistamiseen. Kurssilla avataan digitaalisen nuorisotyön käsite ja merkitys nuorisotyössä sekä annetaan vinkkejä ja työkaluja digitaalisen nuorisotyön suunnitteluun.

  Jos olet jo rekisteröitynyt Clanediin, löydät kurssin täältä

  Rekisteröidy ja siirry kurssialustalle
 • Vanhat Teachablen kurssit

  Löydät aiemmin Teachablessa olleet Digitalisaatio ja maailman muutos, Digitaalisen nuorisotyön perusteet, Digitaalisen nuorisotyön käytännöt ja Sosiaalinen media nuorisotyössä -kurssit täältä. Huomioi, että kursseja ei enää päivitetä eikä materiaalien läpikäymisestä saa todistusta.

  Vanhojen kurssien arkisto