Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Juha Kiviniemi

  Juha työskentelee Verkessä suunnittelijana. Hänen vastuualueinaan ovat erityisesti Maker -toiminta ja kansainväliset yhteistyökuviot. Töiden ulkopuolella hän rentoutuu työskentelemällä nahan parissa tai roikkuu YouTubessa yrittäen omaksua kaiken Internetin tiedon.

  Tutustu kirjoittajaan
  Juha
 • Antti Korhonen

  Antti Korhonen

  Antti on Suomen nuorisokeskuksilla (#suomennuorisokeskukset) kansainvälisen nuorisotyön koordinaattorina työskentelevä savolainen wannabe-sosiaalipedagogi, jonka ammatillisena intohimona on non-formaali oppiminen; sen tunnustaminen ja tunnistaminen. Viime aikoina nuorten kansainvälisissä hankkeissa omaan merkkiportfolioon on kertynyt mm. “Vastuullinen tubettaja”, “KV-katalyytti”, “Reflective digi-learner” ja “Extraordinary agent of online youth work” -merkit.

  Tutustu kirjoittajaan
  Antti
 • Kristiina Korjonen-Kuusipuro

  FT, dos. Kristiina Korjonen-Kuusipuro on kulttuuriantropologi, joka työskentelee projektitutkijana Dequal-hankkeessa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juveniassa. Hänen kiinnostuksen kohteisiin kuuluu ihmisen ja teknologian välinen vuorovaikutus, nuorten kuulumisen tunne sekä tunteet kulttuurisena ilmiönä. Aiemmin hän on tutkinut mm. ikäihmisten digitaitoja, yksin maahan tulleiden nuorten kuulumisen tunnetta sekä ihmisten paikkasuhteita. 

  Tutustu kirjoittajaan
  Kristiina
 • Kai Korpi

  Kai Korpi

  Kaitsu Korpi. Nakkilan seurakunnan nuorisotyönohjaaja. Somehörhö, digi-intoilija ja Star Wars -fani.

  Tutustu kirjoittajaan
  Kai
 • Anniina Korpi

  Anniina Korpi

  Olen verkkonuorisotyöntekijä Porin kaupungilla. Some, Netari, pelaaminen, mediakasvatus ja muu nörtteily kuuluvat työhöni. Ylläpidän kahta Karhuseudun nuorten nettisivua: http://nuokka.fi/ ja http://jeesari.nuokka.fi/

  Tutustu kirjoittajaan
  Anniina
 • Hanna Koskenkangas

  Hanna Koskenkangas

  Hanna Koskenkangas on nuorten osallisuuteen perehtynyt valtiotieteilijä, joka työskentelee Lasten ja nuorten säätiöllä yritysyhteistyön asiantuntijana ja tiimipäällikkönä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Hanna
 • Kaapo Kosonen

  Jussi Kosonen

  Kirjoittaja työskentelee Viinikan seurakunnassa Tampereella ja on itse fanaattinen pelaaja, joka löysi digitaalisen pelaamisen Civilizationin myötä 90-luvun alussa. Bittileiritoiminta täyttää ensi vuonna 20 vuotta eikä näytä hiipumisen merkkejä. Tällä hetkellä oma aika kuluu Keskimaassa Lord of the Rings Onlinen parissa hyvällä ystäväporukalla.

  Tutustu kirjoittajaan
  Jussi
 • Iida Kukkonen

  Iida Kukkonen

  Toimin erikoistutkijana SOMA-projektissa, ja teen väitöskirjaa Turun Yliopiston taloussosiologian oppiaineessa. Väitöskirjassani tarkastelen ulkonäköön liittyvää eriarvoisuutta suomalaisen työelämän eri aloilla, erityisesti sukupuolen näkökulmasta. Ulkonäköön, sukupuoleen ja eriarvoisuuteen liittyvien teemojen ohella tutkimusintresseihini lukeutuvat muun muassa kulutus ja sosiaalinen media.

  Tutustu kirjoittajaan
  Iida
 • Reijo Kupiainen

  Reijo Kupiainen

  Reijo Kupiainen toimii mediakasvatuksen yliopistonlehtorina Tampereen yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa ja mediakasvatuksen professori II -tehtävässä Norjan teknis-luonnontieteellisen yliopiston kasvatustieteiden ja elinikäisen oppimisen laitoksella Trondheimissa. Hän kuuluu eurooppalaisen COST-toimen Digital literacies and multimodal practices of young children (DigLitEY) -tutkimusverkostoon ja johtaa monilukutaidon tutkimusryhmää Tampereen yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Reijo