Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Charlotta Liukas

  Charlotta Liukas

  Charlotta on Mehackitin työpajojen takana. Luovan teknologian kurssien lisäksi hän on opettanut ohjelmointia naisille Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa suomalaisen Rails Girls -verkoston kautta.

  Tutustu kirjoittajaan
  Charlotta
 • Pia Lundbom
  fbt

  Pia Lundbom

  Olen toiminut Tulevaisuuden nuorisotyön tekijät, paikat ja ympäristöt -hankkeessa projektipäällikkönä sekä hankkeen ohjausryhmän sihteerinä (YTT). Toimin myös yliopettajana Humanistisessa ammattikorkeakoulussa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon parissa. Vapaa-ajallani harrastan varsinkin järjestötoimintaa, yhteiskunnallista vaikuttamista ja luonnossa liikkumista, saksalaisia poliisisarjoja unohtamatta.

  Tutustu kirjoittajaan
  Pia
 • Marcus Lundqvist

  Marcus Lundqvist

  Marcus työskentelee Verkessä mm. koulutustoiminnan ja videotuotannon parissa. Marcuksen osaamiseen kuuluvat sosiaalisen median palvelut sekä digitaalisen nuorisotyön teknologinen puoli. Lisäksi hän innostuu kaikenlaisesta uudesta ja ihmeellisestä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Marcus
 • Anniina Lundvall

  Kirjoittaja toimii Pelastakaa Lapset ry:ssä Lapset ja digitaalinen media-tiimissä asiantuntijatehtävissä. Tiimissä hänen vastuullaan on Netari-verkkonuorisotalon, Suunta-palvelun, mobiilisovellus Help.somen sekä muiden nuorille suunnattujen verkkopalveluiden viestinnällinen kehittäminen, aiheeseen liittyvät suunnittelu- ja kehittämistehtävät, sisäinen ja ulkoinen tiedotus, koulutus sekä yhteistyö eri toimijoiden kanssa. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat nuorten mediaosallisuus ja -osallistaminen verkossa sekä mediakasvatustyön ja käytänteiden kehittäminen.

  Tutustu kirjoittajaan
  Anniina
 • Heikki Luoto

  Heikki toimii Master of the Big Picture -tittelillä Nuorten mielenterveysseura Yeesissä. Heikki on teologi ja datailija, joka on tehnyt nuorisotyötä niin kasvokkain kuin verkossa. Etiikka, sosiaalinen media ja tubettaminen ovat teemoja, jotka ovat erityisen lähellä hänen sydäntään.

  Tutustu kirjoittajaan
  Heikki
 • Miia Lyyra

  Miia Lyyra

  Miia on kulttuurituottaja, joka työskentelee Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden #GameONjkl -pelihankkeessa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Miia
 • Sammeli Majava

  Sammeli Majava

  Kirjoittaja toimii yrittäjänä 3D-tulostuskahvila 3D Crush Caféssa. Yrittäjyyden lisäksi hän toimii vaimonsa kanssa PESUn (Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys) tilapäiskotina auttaen mm. kissoja ja koiria tajoamalle niille katon päänpäälle, ruokaa ja rakkautta, kunnes eläimet saavat sen pysyvän kodin. Sammeli on ikuinen unelmoija, kehittäjä, suunnittelija, tekijä sekä Majava.

  Tutustu kirjoittajaan
  Sammeli
 • Karla Malm

  Karla Malm

  Olen vapaa kirjoittaja ja nuorisotutkija (VTM). Työskentelin asiantuntijana Tulevaisuuden nuorisotyön tekijät, paikat ja ympäristöt -hankkeessa. Vapaa-ajalla uiskentelen luonnonvesissä sekä luen hyviä ja huonoja kirjoja.

  Tutustu kirjoittajaan
  Karla
 • Henna Marttila

  Henna Marttila

  Työskentelen digitaalisen nuorisotyön kehittämisen parissa Suomen Lapissa Kittilässä. Oma kiinnostus digitaalisuuteen ja erilaiseen värkkäilyyn on lähtenyt jo lapsesta lähtien. Aikuisiällä olen myös päässyt työskentelemään näiden äärellä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Henna