Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Reetta Hänninen

  Reetta Hänninen

  Olen digitaalisen nuorisotyön sydämellinen ammattilainen sekä seksuaalineuvoja, joka on löytänyt unelmiensa työpaikan Sua varten somessa -hankkeesta. Sua varten somessa on Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskuksen mahdollistama kehittämishanke, joka kehittää uusia, someen jalkautuvan nuorisotyön muotoja. Taustaorganisaatiot: Nicehearts ry, Setlementti Puijola sekä Loisto setlementti.

  TikTok: @suavarten_official

  Tutustu kirjoittajaan
  Reetta
 • Mika Joensuu

  Mika Joensuu

  Mika toimii Hyvinkään kaupungin Nuorisopalveluissa nuorisopäällikkönä. Hän on ollut mukana verkossa tehtävän nuorisotyön kehittämisessä sekä valtakunnallisesti että paikallisesti jo vuodesta 2005 alkaen. Mika on myös palkittu työstään nuorisotyölliseen pelitoimintaan liittyen kotimaisella Kultainen Lohikäärme ja kansainvälisellä Warhammer Heroes -tunnustuspalkinnoilla.

  Tutustu kirjoittajaan
  Mika
 • Miro Jukka

  Miro Jukka

  Kirjoittaja on melkein valmis sosionomi, someaktiivi, cosplayharrastaja, epelaaja ja hlbti-aktivisti.

  Tutustu kirjoittajaan
  Miro
 • Sami Jylhä

  Sami Jylhä

  Olen neljän lapsen isä, joka hurahti pelikasvatukseen osin työn ja osin lasten peliharrastuksen kautta. Työssäni Jyvälän Setlementin alla toimivassa Oiva ja Ilona –toiminnassa olen tekemisissä pelikasvatuksen kanssa oikeastaan päivittäin. Digitaalisen kulttuurin kehitystä on kiehtovaa seurata, ja koen, että parhaiten tuen lapsia sekä nuoria puolustamalla heidän oikeuttaan määrittää tulevaisuuden suuntaviivansa itse. Perheen ja työn lisäksi elämääni rikastuttavat sekä musiikki että jalkapallovalmennus.

  Tutustu kirjoittajaan
  Sami
 • Noora Järvi

  Noora Järvi

  Työskentelen MLL:n mediakasvatuksen suunnittelijana. Mediakasvatussisältöjen lisäksi työpöydällä on nuorten osallisuuden tukeminen Nuortennetissä. Olen toiminut myös Verkessä korkeakouluharjoittelijana. Vapaa-ajalla Noora pyrkii seuraamaan päivän polttavia uutisia, tv-sarjoja ja nauramaan paljon.

  Tutustu kirjoittajaan
  Noora
 • Meri-Tuulia Kaarakainen

  Meri-Tuulia Kaarakainen

  Olen valtiotieteiden tohtori Turun yliopistosta. Tutkimuksen digitalisaatioon ja sen tukemiseen liittyvän päätyöni ohessa tutkin digitaalista syrjäytymistä ja etenkin nuorten digitaalista osaamista ja digitaalisten laitteiden käyttöä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Meri-Tuulia
 • Elina Kallasaari

  Elina Kallasaari

  Kirjoittaja on tamperelainen viestintäasiantuntija, sosiaalipsykologi ja käyttökokemussuunnittelija viestintätoimisto Kumu Communicationsissa. Työkseen hän ratkoo yhteiskunnallisten toimijoiden viestinnän haasteita, vapaa-ajallaan pelaa videopelejä ja toimii vapaaehtoistyöntekijänä SPR:n Nuorten turvatalolla.

  Tutustu kirjoittajaan
  Elina
 • Teemu Kallio

  Teemu Kallio

  Olen nuorisotyönohjaaja Pirkkalan seurakunnasta, mutta osuvampi ja kuvaavampi titteli voisi olla kanssakäymisen mahdollistaja. Päivätyöni on rippikoulussa ja sen jälkeisessä nuorisotyössä. Omaan vahvan kiinnostuksen leikkimiseen ja pelaamiseen, mikä näkyy myös työotteessani.

  Tutustu kirjoittajaan
  Teemu
 • Jari Karjalainen

  Työskentelen Lahden nuorisopalveluissa Digihaaste – hankkeen hankekoordinaattorina ja kehitän työssäni omaa sekä organisaatiomme digiosaamista. Vahvuusalueeni digitaalisen nuorisotyön saralla löytyy digitaalisten pelien hyödyntämisen ja pelikasvatuksen parista.

  Tutustu kirjoittajaan
  Jari