Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Hanna Koskenkangas

  Hanna Koskenkangas

  Hanna Koskenkangas on nuorten osallisuuteen perehtynyt valtiotieteilijä, joka työskentelee Lasten ja nuorten säätiöllä yritysyhteistyön asiantuntijana ja tiimipäällikkönä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Hanna
 • Kaapo Kosonen

  Jussi Kosonen

  Kirjoittaja työskentelee Viinikan seurakunnassa Tampereella ja on itse fanaattinen pelaaja, joka löysi digitaalisen pelaamisen Civilizationin myötä 90-luvun alussa. Bittileiritoiminta täyttää ensi vuonna 20 vuotta eikä näytä hiipumisen merkkejä. Tällä hetkellä oma aika kuluu Keskimaassa Lord of the Rings Onlinen parissa hyvällä ystäväporukalla.

  Tutustu kirjoittajaan
  Jussi
 • Reijo Kupiainen

  Reijo Kupiainen

  Reijo Kupiainen toimii mediakasvatuksen yliopistonlehtorina Tampereen yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa ja mediakasvatuksen professori II -tehtävässä Norjan teknis-luonnontieteellisen yliopiston kasvatustieteiden ja elinikäisen oppimisen laitoksella Trondheimissa. Hän kuuluu eurooppalaisen COST-toimen Digital literacies and multimodal practices of young children (DigLitEY) -tutkimusverkostoon ja johtaa monilukutaidon tutkimusryhmää Tampereen yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Reijo
 • Liisa Kurtti

  Liisa Kurtti

  Kirjoittaja on spontaani, iloinen ja elämästä nautiskeleva projektityöntekijä Oulusta. Hän työskentelee nuorten tieto- ja neuvontatyön projektissa, jossa uudistetaan alle 30–vuotiaille oululaisille suunnattua NettiNappi-verkkopalvelua. Liisa tykkää matkustella, nauttia perheen ja ystävien seurasta ja käydä jumpilla. Hän on täysin hurahtanut verkkomaailmaan ja haluaisi seuraavaksi opetella koodaamaan.

  Tutustu kirjoittajaan
  Liisa
 • Lauri Kuusela

  Lauri Kuusela

  Työskentelen nuoriso-ohjaajana Turun kaupungin nuorisopalveluissa Turku Game Academyn parissa. Työtehtäviini kuuluu nuorisotyöllisen esports-toiminnan kehittäminen ja ohjaaminen Turun alueen nuorille. Elektroninen urheilu kuuluu myös vapaa-ajan harrastuksiini ja nopeatempoiset fps-pelit kuten Overwatch ja Apex Legends ovat lähellä sydäntäni.​

  Tutustu kirjoittajaan
  Lauri
 • Sanna Lappalainen

  Sanna Lappalainen

  Sanna (KM, opinto-ohjaaja) työskenteli projektipäällikkönä Erityisnuoret ja digiajan osallisuuden tukeminen monialaisissa toimintaympäristöissä -hankkeessa (#ERNOD). ERNOD-hankkeessa edistettiin nuorten yhdenvertaisuutta kehittämällä digitaalisia oppimiskäytäntöjä ja mediakasvatuksen menetelmiä, lisäämällä tiedonsaantia ja kouluttamalla nuorten kanssa työskenteleviä toimijoita.
  Lisätietoja hankkeesta: www.xamk.fi/ernod

  Sanna fanittaa kirjastoja ja missiona hänellä onkin formaalin, informaalin sekä nonformaalin oppimisen törmäyttäminen kirjastossa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Sanna
 • Jenni Lappalainen

  Jenni Lappalainen

  Toimin Hyvinkään nuorisopalveluilla digitaalisen nuorisotyön vastaavana ohjaajana. Työtehtäviini kuuluu mm. pelitoiminnasta vastaaminen, pelitalo, sateenkaareva nuorisotyö, verkkonuorisotyö (mm. Discord) ja Hypecon-tapahtuman järjestäminen yhdessä nuorten kanssa. Toimin myös Netarissa erityisesti Discordissa sekä Nuortenelämä.fi :ssä osana kysyttävää-palstan vastaajia. Työhistoriani alkoi animekerhon perustamisesta nuorisopalveluille vuonna 2009, joka pelitoiminnan lisänä kertoo paljon omista kiinnostuksen kohteistani. Nuorisotyöllisesti uskon monipuolisen tarjonnan tärkeyteen sekä rohkeuteen kokeilla uusiakin toimintamalleja – käyn mielelläni keskusteluja nuorisotyön monipuolisuudesta sekä tyttöydestä yhteiskunnassa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Jenni
 • Heikki Lauha

  Heikki Lauha

  Vastaan Verkessä tutkimus- ja julkaisutoiminnasta sekä strategisesta kehittämisestä. Käytännössä työhöni kuuluvat mm. Verken kyselyjen ja julkaisujen tuottaminen sekä nuorisoalan organisaatioiden tukeminen digistrategioiden laatimisessa ja uusien kehittämishankkeiden käynnistämisessä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Heikki
 • Tiia Laukkanen

  Tiia toimii tutkijana Nuorisotutkimusverkostossa ja väitöskirjantekijänä Helsingin yliopistossa. Tutkijana hän on erityisen kiinnostunut nuorten ylläpitämistä ja seuraamista vlogeista ja blogeista.

  Tutustu kirjoittajaan
  Tiia