Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Essi Kaukko

  Essi Kaukko

  Essi on TikTokin uudempi tulokas ja tekstintuottaja. Tiliä päivitellään yhdessä Laura Huhdan kanssa. TikTok: Mylenuokkari

  Tutustu kirjoittajaan
  Essi
 • Ismo Kiesiläinen

  Ismo Kiesiläinen

  Mediapedagogi, nuorisotyöntekijä, kouluttaja, toimittaja. Teen monenlaista työtä median parissa sekä nuorten että aikuisten kanssa. Vuodesta 2006 olen toiminut tv-toiminnan ohjaajana Nuorten Ääni -toimituksessa, nuorten ryhmässä, joka pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan median avulla. Tällä hetkellä koulutan opettajia käyttämään videokuvaamista oppimisen välineenä koulussa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Ismo
 • Tomi Kiilakoski

  Tomi Kiilakoski

  Kirjoittaja on Nuorisotutkimusverkoston erikoistutkija. Hän on kiinnostunut nuorisotyöstä, osallisuudesta ynnä teknologiasta. Vapaa-aikanaan hän soittaa kitaraa ja mandoliinia oululaisissa orkestereissa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Tomi
 • Juuso Kilpinen

  Juuso Kilpinen

  Olen 24-vuotias korkeakouluopiskelija Helsingistä. Pääaineena opiskelen yhteiskuntapolitiikkaa, mutta tällä hetkellä harjoittelen viestintää Väestörekisterikeskuksessa. Nuorten parissa oon päässyt työskentelemään aikaisemmissa työtehtävissäni, sillä olin vastuuohjaajana Yrityskylässä. Yrityskylä on pienoisyhteiskunta kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille, missä pääsee kokeilemaan työntekoa ja vastuullista kansalaisuutta. Tulevaisuudessa haluan tehdä töitä yhteiskunnan eriarvoisuuden vähentämiseksi.

  Tutustu kirjoittajaan
  Juuso
 • Liisa Kilpiäinen

  Työskentelen Mannerheimin Lastensuojeliitossa. Työkenttänä Meidän projekti! -hanke, jossa kehitetään muun muassa verkkovapaaehtoisuuden mahdollisuuksia toisen asteen oppilaitoksille.

  Tutustu kirjoittajaan
  Liisa
 • Juha Kiviniemi

  Juha työskentelee Verkessä suunnittelijana. Hänen vastuualueinaan ovat erityisesti Maker -toiminta ja kansainväliset yhteistyökuviot. Töiden ulkopuolella hän rentoutuu työskentelemällä nahan parissa tai roikkuu YouTubessa yrittäen omaksua kaiken Internetin tiedon.

  Tutustu kirjoittajaan
  Juha
 • Antti Korhonen

  Antti Korhonen

  Antti on Suomen nuorisokeskuksilla (#suomennuorisokeskukset) kansainvälisen nuorisotyön koordinaattorina työskentelevä savolainen wannabe-sosiaalipedagogi, jonka ammatillisena intohimona on non-formaali oppiminen; sen tunnustaminen ja tunnistaminen. Viime aikoina nuorten kansainvälisissä hankkeissa omaan merkkiportfolioon on kertynyt mm. “Vastuullinen tubettaja”, “KV-katalyytti”, “Reflective digi-learner” ja “Extraordinary agent of online youth work” -merkit.

  Tutustu kirjoittajaan
  Antti
 • Kai Korpi

  Kai Korpi

  Kaitsu Korpi. Nakkilan seurakunnan nuorisotyönohjaaja. Somehörhö, digi-intoilija ja Star Wars -fani.

  Tutustu kirjoittajaan
  Kai
 • Anniina Korpi

  Anniina Korpi

  Olen verkkonuorisotyöntekijä Porin kaupungilla. Some, Netari, pelaaminen, mediakasvatus ja muu nörtteily kuuluvat työhöni. Ylläpidän kahta Karhuseudun nuorten nettisivua: http://nuokka.fi/ ja http://jeesari.nuokka.fi/

  Tutustu kirjoittajaan
  Anniina