Blogikirjoittajat Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana

Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.
 • Milla Porkka

  Milla Porkka

  Olen työskennellyt Po1nt-koordinaattorina vuoden 2020 alusta. Aiemmin toimin kaksi vuotta hankesuunnittelijana Po1nt on Chat –hankkeessa, joten Po1ntin kuvio oli tuttu jo ennen koordinaattorin hommia. Sen lisäksi olen kerennyt olla hanketyöntekijänä Lapinlahden nuorisotoimessa, kesätyötoiminnan työnsuunnittelijana Iisalmen nuorisopalveluissa, koulunkäynninohjaajana, lastentarhanopettajana ja kaikkea muuta baarimikon hommista turvesuolla tehtäviin töihin. Olen helposti innostuva ja rohkeasti uutta testaileva tyyppi, joka sörkkii mielellään kepillä jäätä ihan kokeilukulttuurin hengessä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Milla
 • Heikki Pullo

  Heikki Pullo

  Kirjoittaja on teknologiakasvattaja, joka julkaisi 2015 pro gradu-tutkimuksen suomalaisesta maker-kulttuurista. Tällä hetkellä hän työskentelee Arabian peruskoulussa ja Käsityökoulu Robotissa teknologiaopettajana. Lisätietoja: http://www.makerspaceman.com/

  Tutustu kirjoittajaan
  Heikki
 • Maija Puska

  Maija Puska

  Maija on helsinkiläinen käsikirjoittaja, toimittaja ja mediakasvatuksen asiantuntija. Mediakasvattajana hän on toiminut oppimateriaalien tuottajana, opettajien kouluttajana sekä erilaisten lasten ja nuorten mediaprojektien vetäjänä kouluissa ja nuorisotyön kentällä. Parhaillaan Maija työstää pro gradu -tutkimusta mediakasvatuksen ja luovan kirjoittamisen suhteesta Tampereen yliopistossa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Maija
 • Kimmo Pölkki

  Kimmo Pölkki

  Kirjoittaja on kuopiolainen nuorisonohjaaja, jolla on suuri halu hyödyntää digitaalista pelaamista nuorisotyössä. Työkseen hän pelaa videopelejä, pingistä, biljardia sekä kortti- ja lautapelejä. Onko hän siis ammattipelaaja?

  Tutustu kirjoittajaan
  Kimmo
 • Anna Rantasila

  Anna Rantasila

  Työskentelen tutkijatohtorina tunteita uutisten verkkokommentoinnissa tutkivassa EmoDim -hankkeessa Tampereen yliopiston Informaatioteknologian ja viestintätieteiden tiedekunnassa. Joulukuussa 2020 hyväksytyssä väitöskirjassani tarkastelen verkkokeskustelujen tunnedynamiikkaa ja tunteisiin liittyvää vallankäyttöä Facebookissa, Twitterissä ja keskustelufoorumeilla liittyen vuonna 2011 tapahtuneeseen Fukushima Daiicihin ydinvoimalaonnettomuuden uutisointiin. Somen tunneulottuvuuksien lisäksi olen kiinnostunut ihmisen ja teknologian välisestä vuorovaikutuksesta ja japanilaisesta nykykulttuurista.

  Valokuva: Laura Loukola

  Tutustu kirjoittajaan
  Anna
 • Tuomas Rapp

  Tuomas Rapp

  Olen 36-vuotias pitkän linjan peliharrastaja ja -kouluttaja. Työskentelen nuorisonohjaajana Espoon kaupungilla ja työni painottuu digitaalisen pelaamisen järjestämiseen ja suunnitteluun. Varsinkin kohdennetun työn järjestäminen peliryhmän kautta on ollut tärkeää itselleni. Digitaalisten pelien käyttäminen työkaluna on osa työtäni ja olen mukana kehittämässä kaupungin digitaalista nuorisotyötä nuorisopalveluiden digiryhmässä. Toimin myös yhtenä Pelikaverit ry:n perustajajäsenistä ja tarjoamme yhdistyksen kautta turvallisia koulutettuja vapaaehtoisia nuorten peliseuraksi.

  Tutustu kirjoittajaan
  Tuomas
 • Minna Rauas

  Minna Rauas

  Minna (YTM / sosionomi YAMK) on työskennellyt kunnallisessa nuorisotyössä viisitoista vuotta. Hän ollut mukana rakentamassa nuorisotyön ammattieettistä ohjeistusta ja pohtinut gradussaan nuorisotyön asiantuntijuutta. Nykyisessä työssä Pälkäneellä hän etsii mm. uusia malleja nuorten vaikuttamiseen ja nuorten äänen kuulumiseen kunnallisessa päätöksenteossa. Nuorisotyön lisäksi hän toimii työnohjaajana.

  Tutustu kirjoittajaan
  Minna
 • Johanna Rautio

  Johanna Rautio

  Työskentelen Liikenne- ja viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksessa asiantuntijana. Olen kirjoittamisesta, oikolukemisesta ja bändiharrastuksesta intoileva virkamies sekä turvallisen nettielämän puolestapuhuja. Kyberturvallisuuskeskuksessa autan erilaisten oppaiden, ohjeiden ja verkkoartikkeleiden julkaisussa.

  Tutustu kirjoittajaan
  Johanna
 • Johanna Repo

  Johanna Repo

  Kirjoittaja työskentelee Kotkan kaupungin nuorisotyön yksikössä nuoriso-ohjaajana. Hän on menettänyt sydämensä digitaalisuudelle ja sen ilmiöille. Hänen suurena haaveenaan on kasvattaa aikuiset ymmärtämään nuorten verkkoilmiöitä.

  Tutustu kirjoittajaan
  Johanna