SomeCamp 2022

Sijainti Nuorisokeskus Marttinen, Virrat

27.-29.9.2022.

Digitaalisen median ja teknologian nuorisotyölliseen käyttöön keskittyvä SomeCamp-tapahtuma kokoaa parin vuoden tauon jälkeen kuntien, seurakuntien ja järjestöjen työntekijöitä sekä kaikkia aiheesta kiinnostuneita kolmen päivän leirille Virroille. Tapahtuma järjestetään Nuorisokeskus Marttisessa 27.–29.9.2022.

Tapahtuman hinta on 150 € sisältäen täysihoidon, ohjelman sekä maksuttoman bussikuljetuksen tiistaina ja torstaina Tampereen rautatieaseman ja Nuorisokeskus Marttisen välillä. Osallistuminen ei edellytä erityisosaamista digitaalisesta nuorisotyöstä, vaan tärkeintä on oma kiinnostus digitaalisuutta ja digitaalisen nuorisotyön kehittämistä kohtaan.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

SomeCamp 2022 -tapahtumassa tarkastellaan nuorisotyön digitalisaatiota kolmen teeman kautta. Tiistaina keskitytään jakamaan kokemuksia digitaalisen nuorisotyön käytänteistä koronapandemian aikana. Keskiviikkona tarkastellaan nuorisotyön digitalisaatiota osallisuuden näkökulmasta: miten digitaalisuutta voidaan hyödyntää eri tavoin nuorten osallisuuden vahvistamisessa ja millaisia uudenlaisia vaikuttamisen tapoja digitalisaatio on mahdollistanut. Torstaina syvennytään nuorisoalan digitalisaatioon yhdenvertaisuuden kautta ja pohditaan, miten nuorisotyössä voidaan ennaltaehkäistä digitaalisen kuilun syvenemistä ja tukea nuorten yhdenvertaisuuden toteutumista.

Tapahtuman tarkemman ohjelman löydät täältä.

Virallinen ilmoittautuminen on päättynyt. Voit tiedustella ilmoittautumisesta heikki@verke.org.

Lisätietoa SomeCampista löydät osoitteesta www.somecamp.fi.

Lisätietoa:
Heikki Lauha, heikki@verke.org, p. 040 3361 856