Henkilö ottaa taivasta vasten selfietä talvivaatteissa.

Miten teen laadukasta verkkonuorisotyötä?

Sijainti YouTube ja Facebook

Online-tapahtuma

15.4.2021 / Mimmi Mäkinen-Kokkonen & Noora Järvi

Verken kolmiosaisessa koulutussarjassa teemana on verkkonuorisotyö. Sarjan tavoitteena on vahvistaa nuorisotyöntekijöiden ammatillista digiosaamista verkkonuorisotyöstä. Tarkoituksena on kasvattaa tietoa ja osaamista kerta kerralta eli kerrat etenevät helpommasta vaikeampaan. Luennot ovat kaikille avoimia taidoista riippumatta.

Jokaisessa osassa on mukana asiantuntijavieras ja katsojat pääsevät esittämään kysymyksiä sekä ajatuksia aiheeseen liittyen. 

15.4. klo 13 Miten teen laadukasta verkkonuorisotyötä?

Toisessa osassa syvennymme verkkonuorisotyön laadukkuuden äärelle. Mistä kaikista tekijöistä laadukkuus verkkonuorisotyössä rakentuu, miten sitä voi mitata ja määritellä sekä mistä tietää, että oma verkkonuorisotyö on laadukasta. Asiantuntijavieraana on digitaalisen nuorisotyön ja mediakasvatuksen suunnittelija Noora Järvi Mannerheimin Lastensuojeluliitosta.

Verkkoluento striimataan livenä Verken kanaville YouTubessa ja Facebookissa. Luennon aikana voit esittää kysymyksiä ja ajatuksia aiheesta kaikissa kanavissa. Vastaamme katsojien esittämiin kysymyksiin ja nostoihin luennon aikana.

Verke LIVE -luennot Verken YouTubessa