Instagram-sovelluksen tuoreimmassa päivityksessä tuli monien kauan kaipaama ominaisuus, nimittäin helppo liikkuminen eri käyttäjätilien välillä. Ohessa on lyhyet ohjeet, miten saat tuon ominaisuuden käyttöösi.

Mikäli sinulla on oma henkilökohtainen Instagram-tili, niin kirjaudu ensin sillä sisälle palveluun. Tämä siitä syystä, että tulet seuraavissa vaiheissa linkittämään kaikki muut tilit tämän henkilökohtaisen tilin päälle. Mikäli kirjautuisit ensin sisälle työpaikkasi Instagram-tilillä ja sen jälkeen linkittäisit mm. oman Instagram-tilisi, niin kaikki työpaikkasi tunnukset tietävät pääsisivät käsiksi myös sinun henkilökohtaiseen tiliin.

Seuraavat ohjeet ovat kirjoitettu iPhonelle, mutta ne toimivat myös Android-pohjaisissa laitteissa.  Mene ensin omaan profiiliin ja paina oikeassa ylälaidassa olevaa hammasratasta ja rullaa sivun alalaitaan. Siellä on painike ”Lisää käyttäjätili”. Tuota kautta pääset kirjautumaan uudelle Instagram-tilille. Voit linkittää 5 tiliä.

Pääset vaihtamaan tilien välillä painamalla alalaitaan ilmestynyttä uutta painiketta, missä näkyy parhaillaan käytössä olevan Instagram-tilin profiilikuva. Painikkeen painamisen jälkeen voit valita ylälaidan pudotusvalikosta haluamasi Instagram-tilin. Tiliä on mahdollista vaihtaa myös kuvien ottamisen ja jakamisen yhteydessä.