Seinällä valotaulu, joka on puhekupla ja sen sisällä teksti hello.

Miten uudet somepalvelut taipuvat verkkonuorisotyöhön?

Sijainti YouTube ja Facebook

Online-tapahtuma

22.4.2021 / Mimmi Mäkinen Kokkonen & Netta Vahteri

Verken kolmiosaisessa koulutussarjassa teemana on verkkonuorisotyö. Sarjan tavoitteena on vahvistaa nuorisotyöntekijöiden ammatillista digiosaamista verkkonuorisotyöstä. Tarkoituksena on kasvattaa tietoa ja osaamista kerta kerralta eli kerrat etenevät helpommasta vaikeampaan. Luennot ovat kaikille avoimia taidoista riippumatta.

Jokaisessa osassa on mukana asiantuntijavieras ja katsojat pääsevät esittämään kysymyksiä sekä ajatuksia aiheeseen liittyen. 

22.4. klo 13 Miten uudet somepalvelut taipuvat verkkonuorisotyöhön?

Kolmannessa ja viimeisessä osassa inspiroidumme somepalveluista ja niiden mahdollisuuksista monipuoliseen verkkonuorisotyöhön. Tarkoituksena on inspiroitua sosiaalisen median trendeistä ja pohtia mitä niistä verkkonuorisotyössä kannattaa tunnistaa sekä rohkeasti hyödyntää. Lisäksi ennustamme hieman somen tulevaisuutta. Asiantuntijavieraana on Plan International Suomen sosiaalisen median suunnittelija Netta Vahteri.

Verkkoluento striimataan livenä Verken kanaville YouTubessa ja Facebookissa. Luennon aikana voit esittää kysymyksiä ja ajatuksia aiheesta kaikissa kanavissa. Vastaamme katsojien esittämiin kysymyksiin ja nostoihin luennon aikana.

Verke LIVE -luennot Verken YouTubessa