Nainen kuuntelee kuulokkeilla puhelimesta jotain ja katsoo samalla puhelimen ruutua.

Rovaniemen nuorisopalvelut – Muutoksen tiellä

24. maaliskuun 2020 | 11 min

Vieraat: Nella Sepänheimo

Rovaniemen nuorisopalvelut – Muutoksen tiellä

Korona ei pysäytä nuorisotyötä Rovaniemellä. Muutoksen tiellä -sarjan toisessa jaksossa haastatellaan nuorisopalvelujen esimiestä, Nella Sepänheimoa. Hän kertoo jaksossa, miten Rovaniemellä reagoitiin yllättäviin koronauutisiin. Nella tunnustaa podcastissa, että hänelle digitaalinen maailma on varsin vierasta, eikä hänellä itsellään ollut suoria ratkaisuja asioihin. Hän kuitenkin luotti Rovaniemen osaaviin työntekijöihin. Jakson keskiöön nouseekin työntekijöihin kohdistuvan luottamuksen ja vastuun antamisen tärkeys.

Rovaniemellä luotiin suunnitelma verkkoon siirtymisestä käytännössä puolen päivän aikana maanantaina 16.3.2020. Millaista toimintaa verkkoon siirtyi ja miten se käytännössä tapahtui? Toimintaa suunniteltiin samalla myös niin, että muutkin kaupungin toimijat voivat hyödyntää esimerkiksi nuorisotoimen striimausosaamista. Laita jakso siis kuunteluun ja saat varmasti vinkkejä myös omaan toimintaasi.

Jakso on nauhoitettu 19.3.2020

Ohita podcast

Löydät kaikki jaksot tallenteina Soundcloud-palvelusta. Voit myös tilata ohjelman Apple Podcasts– Google Podcast-, Spotify– ja Soundcloud-palveluista.

Katso kaikki podcastit