Nainen istuu kahvilassa ikkunan edessä olevassa baaripöydässä ja katsoo hymyillen sivulle.

Miro Ruismäki

Olen 24-vuotias yhteisöpedagogiksi opiskeleva nuori. Valmistumispaperit saan käteen jouluna 2020 (lue: etsin töitä). Olen alun perin lähtöisin Pohjanmaan lakeuksilta Seinäjoelta, mutta korkeakoulu toi minut Jyväskylään. Sydän sykkii vahvasti nuorten kanssa työskentelylle ja nuorten tukemiselle. Muita kiinnostuksen kohteita on akustinen kitara, kaikenlainen urheilu ja sosiaalisen median vaikutukset. Pidän myös yleisölle puhumisesta ja luennoinnista. Elän elämääni positiivisen asenteen kautta ja pyrin näkemään asioista aina hyviä puolia.

Miro Ruismäki

Kaikki kirjoittajan blogikirjoitukset

 • Henkilö pelaa tietokonepeliä konsoliohjaimella.

  Non-toxic-hanke – Reilua ja kestävää pelikulttuuria rakentamassa

  Susi Nousiainen | 14. helmikuun 2022

  Non-toxic-hankkeessa tehtyjen selvitysten perusteella lähes jokainen videopelaamista harrastava nuori kokee itse tai todistaa sivustakatsojana häirintää....

 • Kaksi kuvakaappausta TikTokista, jossa toisessa kaksi ihmistä tanssii ja toisessa istuvat vierekkäin ja selittävät kameralle.

  ”Siellä on hauskoja videoita ja ikinä ei tule tylsää hetkeä” – Mikä nuoria kiehtoo TikTokissa ja onko nuorisotyöllä paikkaa siellä?

  Miro Ruismäki | 08. joulukuun 2020

  Miksi nuoret käyttävät TikTokia? Mikä siis nuoria sovelluksessa kiehtoo ja voisiko nuorisotyölle löytyä oma paikka sovelluksesta?