verkefest

Verke Live: Verken historiaa

Sijainti YouTube

Online-tapahtuma

18.3. klo 13–14

Lähde mukaan mielenkiintoiselle tutkimusmatkalle Verken historiaan! Jarno Alastalo ja Marcus Lundqvist toimivat oppaina Verken nelivuotisella taipaleella osana digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskusta. Sukellamme historiaan videklippien ja yhteisten muistojen kautta.

Verken tarina ei ole pelkästään meidän – se on myös sinun. Kutsumme sinut jakamaan henkilökohtaiset muistosi ja kokemuksesi Verkestä joko suorassa lähetyksessä tai etukäteen WhatsAppin kautta numeroon 0401597505. Olipa kyseessä sitten sykähdyttävä muisto tai Verken vaikutus ammattiisi, muistellaan sitä yhdessä.

Merkitse päivämäärä kalenteriisi ja valmistaudu jakamaan, muistelemaan ja ennen kaikkea, nauttimaan matkasta Verken sydämeen.

– –

Lähetys on osa Verke Fest -viikkoa. Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen nelivuotinen kausi lähenee loppuaan. Järjestämme maaliskuun kolmannella viikolla 18.–21.3. viisi livelähetystä, joissa kerrataan kulunutta osaamiskeskuskautta sekä tutustutaan Verken tuottamiin materiaaleihin. Mukana myös osaamiskeskuksen osatoteuttaja Koordinaatti.

Seuraa ja kommentoi lähetystä YouTubessa