Henkilö istuu kannettavan tietokoneen ääressä

Digitalisoituvan nuorisotyön perusteet

Sijainti Verkkotapahtuma

Online-tapahtuma

Webinaari 30.3.2022 klo 13–15.

Verke ja Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto järjestävät maaliskuussa koulutuksen, joka koostuu kahdesta osiosta: itsenäisestä työskentelystä helppokäyttöisellä verkko-oppimisalustalla viikoilla 11 ja 12 sekä webinaarista, joka järjestetään keskiviikkona 30.3.2022 kello 13-15.

Verken viime syksynä toteuttaman kuntakyselyn tulosten mukaan kuntien nuorisotyössä suhtaudutaan digitalisaatioon myönteisesti. Mutta miten yhteiskunnan teknologinen kehitys vaikuttaa nuorisotyöhön ja mitä siitä olisi nuorisotyöntekijänä hyvä tietää? Koulutuksessa käydään läpi digitalisaatiota ja sen tuomia muutoksia kommunikaatiossa, työelämässä, koulutuksessa ja sosiaalisissa suhteissa. Näitä muutostekijöitä peilataan nuorisotyöhön ja pohditaan vaikutuksia oman työn kannalta.

Digitaalisen nuorisotyön tekemiseen ja toteuttamiseen löytyy yhtä monta tapaa kuin on tekijöitäkin. Mutta mitä muuta digitaalinen nuorisotyö on kuin verkossa tapahtuvaa nuorisotyötä ja mitä uutta se voi tarjota oman kunnan nuorisotyöhön? Koulutuksessa tutustutaan digitaalisen nuorisotyön lähtökohtiin ja käytännön esimerkkeihin. Lisäksi koulutuksessa pohditaan, miten digitaalista nuorisotyötä voidaan toteuttaa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti.

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 10.3.2022. Lisätietoja sekä ilmoittautumislomakkeen löydät Aluehallintoviraston sivuilta, alla linkki tapahtumailmoitukseen.

Tutustu koulutuksen lisätietoihin ja ilmoittaudu mukaan