Nainen kuuntelee kuulokkeilla puhelimesta jotain ja katsoo samalla puhelimen ruutua.

Nuori kirkko – Muutoksen tiellä

26. maaliskuun 2020 | 14 min

Vieraat: Katri Korolainen

Nuori kirkko – Muutoksen tiellä

Neljännessä Muutoksen tiellä -podcastissa kuullaan Nuoren kirkon viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaavan Katri Korolaisen haastattelu. Nuori kirkko oli ensimmäisten organisaatioiden joukossa reagoimassa koronaviruksen synnyttämään muutokseen ja he peruivat muun muassa kaikki fyysiset tapahtumansa jo hyvin varhaisessa vaiheessa.

Jaksossa Katri kertoo millainen prosessi toimintojen sopeuttaminen verkkoon oli ja mitä ajatuksia fyysisten toimintojen peruminen synnytti. Kaikkein tärkeimpänä oli varmistaa lasten ja nuorten terveys ja miettiä mitä sen eteen voidaan tehdä. Nuoren kirkon kohderyhmänä ovat lasten ja nuorten lisäksi myös seurakunnat. Millaista apua ja tukea seurakunnat ovat kaivanneet poikkeusaikoina? Miten Nuori kirkko on tähän vastannut? Entä mikä seurakunnan reagointi koronaviruksen synnyttämään uuteen tilaisuuteen jäi erityisesti Katrin mieleen?

Haastattelu on tehty 24.3.2020

Ohita podcast

Löydät kaikki jaksot tallenteina Soundcloud-palvelusta. Voit myös tilata ohjelman Apple Podcasts– Google Podcast-, Spotify– ja Soundcloud-palveluista.

Katso kaikki podcastit