Nainen kuuntelee kuulokkeilla puhelimesta jotain ja katsoo samalla puhelimen ruutua.

Hyvinkään nuorisopalvelut – Muutoksen tiellä

25. maaliskuun 2020 | 24 min

Vieraat: Mika Joensuu

Hyvinkään nuorisopalvelut – Muutoksen tiellä

Uudessa Muutoksen tiellä- jaksossa sukelletaan Hyvinkään kaupungin nuorisotyöhön. Hyvinkäällä muutoksiin oli varauduttu digitaalisen nuorisotyön toimintamallissa, joka tehtiin jo viime vuonna. Tämä malli tulikin tarpeeseen, kun kävi ilmi, että toiminta tulee siirtämään kokonaan verkkoon. Hyvinkään kaupungin nuorisopäällikkö Mika Joensuu kertoo jaksossa miten he olivat varmistaneet jo hyvissä ajoin, että kaikki työntekijät osaavat käyttää tarvittavia sovelluksia ja työvälineitä. Kun ensimmäiset tiedot koronaviruksen leviämisestä tulivat ajankohtaiseksi tehtiin Hyvinkäällä suunnitelma miten toimia ja miten reagoidaan, jos tilanne pahenee.

Mika Joensuu kertoo podcastissa myös miten nuoret ovat ottaneet uudet palvelut vastaan ja miten heitä on tavoitettu. Mika käy lisäksi läpi esimiehen roolia poikkeustilanteissa ja avaa miten työntekijöitä voi tukea mahdollisimman hyvin. Tärkeäksi seikaksi nousevat erilaiset verkostot sekä työntekijän että esimiehen näkökulmasta.

Haastattelu on nauhoitettu 19.3.2020

Ohita podcast

Löydät kaikki jaksot tallenteina Soundcloud-palvelusta. Voit myös tilata ohjelman Apple Podcasts– Google Podcast-, Spotify– ja Soundcloud-palveluista.

Katso kaikki podcastit