TikTokin perusteet – näin aloitat TikTokin käytön

Mies ottaa puhelimella kuvaa ulkona talvimaisemissa selkä kameraan päin.

Verken vinkkivideossa perehdytään tällä kertaa TikTokiin. Vuonna 2017 julkistettu TikTok on lyhytvideosovellus, jossa käyttäjät voivat selata muiden videoita sekä tehdä omaa videosisältöä. Kiinalaislähtöisessä sovelluksessa voi tuttuun tapaan myös tykätä, kommentoida ja jakaa sisältöjä.

TikTokin käyttö on kasvanut viime vuosien aikana räjähdysmäisesti. Sitä ladattiin vuonna 2019 enemmän kuin monia vuosia kärkipaikkaa pitänyttä Facebookia. TikTok on erityisen suosittu nuorten parissa, sillä suurin osa (93 %) käyttäjistä on alle 25-vuotiaita. Maailmanlaajuisesti tarkasteltuna Tiktokia käyttää yli 800 miljoonaa ihmistä yli 150 maassa. Kyseessä on siis maailmanlaajuisesti suositusta sovelluksesta.

Uudella Verken vinkkivideolla käydään läpi TikTokin ominaisuudet. Miten sisältöä voi selata? Mitä pikatoimintoja sovelluksessa on? Entä miten nuorisotyö näkyy sovelluksessa tällä hetkellä? Katso lisää alla olevasta videosta tai klikkaa itsesi meidän YouTube-kanavalle videoiden pariin!

Lue lisää TikTokista esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin toimisto IProspectin sivuilta tai tutustu suosituimpiin somesovelluksiin datatoimisto SensorTowerin tilastoissa.

Katso kaikki vinkit

Sinua saattaisi kiinnostaa