Töissä verkossa – Varkauden nuorisopalvelut

Varkauden nuorisopalveluiden Maiju Vaalimaa ja Jussi Mikkonen esittelevät mitä Varkaudessa tehdään nuorten kanssa ja miten poikkeusolot ovat vaikuttaneet siihen. Poikkeusajat muuttivat Varkauden nuorisopalvelujen toimintaa suuresti.

Varkaudessa striimataan YouTubeen sisältöä ja Discord otettiin myös käyttöön. Videotuotanto on kasvanut merkittävästi, kun aikaa on vapautunut striimaamiseen ja videosisältöihin. Striimeissä on kokkailtu nuorten toiveesta erilaisia ruokia, tehty graffitimaalauksia ja pidetty yhteisiä keskustelutuokioita. Nuorten toiveita kuunnellaan paljon sisällön suunnittelussa ja striimauksia pidetään muutaman kerran viikossa. Myös Instagram-livet ovat osoittautuneet suosituiksi ja niitä järjestetään usein. Striimien ja livevideoiden avulla on tavoitettu ihan uusia nuoria ja tavattu heitä, joita ei nuorisotalolla välttämättä olisi tavattu.

Tutustu muihin Töissä verkossa -sarjan videoihin täällä: https://www.youtube.com/watch?v=kaLa4rwkdbk&list=PLjB4rN4v0oecycV4k7Rh_E8Jl5Vk3ymyd

Ohita video
Töissä verkossa – Varkauden nuorisopalvelut