Töissä verkossa – Suuntavalmennus Hyria

Töissä verkossa sarjassa tutustutaan tällä kertaa Riihimäellä toimivaan Suuntavalmennus Hyriaan. Hyrialla hyödynnetään toiminnassa Discordia. Discord ei ollut aiemmin käytössä, mutta hyvät kommentit ja kehut alustasta kannustivat ottamaan sivuston käyttöön. Sen lisäksi käytössä on Trello, jonne koottiin valmentajien erilaisia tehtäviä materiaalipankiksi. Nuoret voivat palauttaa tehtäviä omalle Discord-kanavalleen ja saa valmentajilta sitä kautta palautetta ja tehtävien edistymistä voidaan seurata. Palautteen saaminen on arvokasta nuorille ja luo sitoutumista toimintaan.

Fyysiset yritysvierailut ovat poikkeustilanteen vuoksi jäänyt, mutta ne on korvattu yritysten työntekijöiden videoesittelyillä, joita näytetään viikottaisissa aamunavauksissa näytetään. Vierailut voidaan siis korvata myös verkkomuodossa. Verkkomuotoisessa toiminnassa on päästy entistä lähemmäs nuoria ja nuoret jakavat omaa elämäänsä enemmän kuin aiemmin. Ryhmäytymistä tapahtuu paljon enemmän kuin työpajalla ja nuoret osallistuvat aktiivisemmin esimerkiksi aamunavauksiin.

Tutustu muihin Töissä verkossa -sarjan videoihin täällä: https://www.youtube.com/watch?v=kaLa4rwkdbk&list=PLjB4rN4v0oecycV4k7Rh_E8Jl5Vk3ymyd

Ohita video
Töissä verkossa – Suuntavalmennus Hyria