Töissä verkossa – Hyvinkään nuorisopalvelut

Hyvinkään nuorisopalveluissa verkossa tapahtuva nuorisotyö on jo ennestään tuttua. Poikkeusaikana on käytetty aktiivisesti Discordia, joka on ollut Hyvinkäällä käytössä jo aiemmin. Poikkeustilanteen myötä toimintaan tuli mukaan koko työyhteisö ja kanavia lisättiin. Käytössä on ollut myös Instagram, jossa on tehty livelähetyksiä. Liveissä on tehty muun muassa kokkaushaasteita, käyty yhdessä kävelyllä ja muuten vain rennosti keskusteltu.

Nuoria kohdataan yksilöittäin erilaisissa kanavissa ja keskustelulle on selkeästi ollut tarvetta sillä poikkeustilanne herättää nuorissa kysymyksiä ja yksinäisyyttä. Hyvinkäällä perustettiin myös Habbo Hotelliin oma huone, jossa on aina joku ohjaajista paikalla. Huone on maanantaista torstaihin joka päivä auki. Nuoria on kokoontunut alustalle paljon ja mukana on myös valtakunnallista toimintaa. Nuorilta on tullut hyvää palautetta poikkeusajan toiminnasta ja niihin on osallistuttu aktiivisesti.

Tutustu muihin Töissä verkossa -sarjan videoihin täällä: https://www.youtube.com/watch?v=kaLa4rwkdbk&list=PLjB4rN4v0oecycV4k7Rh_E8Jl5Vk3ymyd

Ohita video
Töissä verkossa – Hyvinkään nuorisopalvelut