Töissä verkossa – Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry:n toiminta poikkeusajan alettua toimintaa mietittiin uudelleen. Kasvokkainen kohtaaminen siirrettiin verkkoalustoille. Aseman Lapsilla verkkokkohtaamista ei ollut juurikaan ennestään ja nuorten tavoittaminen toi omia haasteita. Toiminnassa on hyödynnetty jo olemassa olleita somekanavia ja otettu lisäksi käyttöön Discord sekä YouTube.

Toiminta digitaalisilla alustoilla on ollut monipuolista. Instagramissa on tehty suunnitelmallista sisällöntuotantoa ja livelähetykset ovat osoittautuneet hyväksi keinoksi tavata nuoria. Discordissa puolestaan päivystetään maanantaista perjantaihin joka päivä kolme tuntia. Keskustelujen lisäksi on aloitettu pelitoiminta ja juteltu nuorten kanssa myös äänikanavalla. Nuoria on ajoittain ollut haastavaa tavoittaa ja tuttuja nuoria ei aina ole löytänyt mukaan digitaalisille alustoille. Verkkotyössä on huomattu mahdollisuus valtakunnalliselle työllä ja sitä halutaan jatkossa kehittää.

Tutustu muihin Töissä verkossa -sarjan videoihin täällä: https://www.youtube.com/watch?v=kaLa4rwkdbk&list=PLjB4rN4v0oecycV4k7Rh_E8Jl5Vk3ymyd

Ohita video
Töissä verkossa – Aseman Lapset ry