Oma tietosuojani – vastataan aiemmin tulleisiin yleisökysymyksiin

Mitä sinun kannattaa tietää tietosuojasta. Tietosuoja-asiantuntija Pirjo Väyrynen vastaa nuorisotyöntekijöiden lähettämiin kysymyksiin.

Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen koulutussarjassa tutustutaan tietosuojaan. Mitä se tarkoittaa? Mitä tietosuojasta tulisi tietää nuorisotyössä? Entä miten se vaikuttaa nuoriin? Kolmen osion luentosarjassa tutustutaan tietosuojaan käsitteenä, tietosuojaan nuorisotyössä sekä ennen kaikkea vastataan sinua mietityttäviin kysymyksiin. Tietosuoja-asiantuntija Pirjo Väyrynen Pirannava Intelligence Oy:sta tutustuttaa sinut koulutussarjassa käytännönläheisesti tietosuojan saloihin.

Koulutussarjan viimeisessä osiossa vastaamme sinun kysymyksiisi tietosuojasta. Tähän mennessä olemme tutustuneet tietosuojaan käsitteenä, tunnemme miten henkilötietoja käsitellään ja mitkä ovat rekisterin ylläpitäjän vastuut. Olemme myös tutustuneet tietosuojaan nuorisotyössä. Mutta mikä sinua on mietityttänyt tietosuojasta eniten? Kokoamme kysymyksistä ja niiden vastauksista sivuillemme myös listauksen, joten pääset tutustumaan kysymyksiin myös koulutussarjan päätyttyä. Kaikki koulutussarjan osiot ovat katsottavissa tallenteena Verken YouTube-kanavalla ja verkkosivuilla.

Ohita video
Oma tietosuojani – vastataan aiemmin tulleisiin yleisökysymyksiin