Kahta pelikonsolin ohjainta pidetään käsillä kiinni television edessä.

Mitkä ovat nuorisotyöllisen digipelaamisen uusimmat trendit?

Sijainti YouTube, Instagram ja Facebook

Online-tapahtuma

25.3.2021 / Pasi Tuominen ja Toni Majola

Verken uudessa koulutussarjassa tutustutaan diginuorisotyön teemoihin kolmessa verkkoluennossa. Ensimmäinen Verke LIVE -koulutussarja keskittyy digitaalisen pelaamiseen. Koulutussarjan osiot etenävt taitotason mukaisesti. Sarjan tavoitteena on vahvistaa nuorisotyöntekijöiden ammatillista digiosaamista kerta kerralla aloittaen perusteista. Luennot ovat kaikille avoimia taidoista riippumatta.

Mitkä ovat nuorisotyöllisen digipelaamisen uusimmat trendit?

Viimeisessä osassa käymme läpi tämän hetkisiä pelikulttuurin ja -teollisuuden trendejä. Samalla pohdimme kuinka nämä trendit näyttäytyvät nuorten arjessa ja millä tavoin ne voivat heijastella nuorisotyön toimintaan. Samalla katsomme hieman tulevaa teknologiaa digipelien suhteen. Asiantuntijavieraana on Toni Majola Leppävaaran seurakunnasta. Vastaamme myös katsojien esittämiin kysymyksiin ja nostoihin.

Verkkoluento striimataan livenä Verken kanaville YouTubessa ja Facebookissa. Luennon aikana voit esittää kysymyksiä ja ajatuksia aiheesta kaikissa kanavissa. Vastaamme katsojien esittämiin kysymyksiin ja nostoihin luennon aikana.

Katso kaikki tapahtumat